Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: USB'yi Boş Açıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar fotoğraflarda da görüldüğü gibi USB'im dolu ancak tıkladığımda içerisindeki dosyalara erişemiyorum. Yardımlarınıza amadeyim.

[Resim: m7hbr.png]
http://l1304.hizliresim.com/18/m/m7hbr.png

[Resim: m7hdb.png]
http://l1304.hizliresim.com/18/m/m7hdb.png
Başka bir yerde dene bozulmus olabılır. Dosyalar gizlenmiş olabilir. Klasör seceneklerinden gizli dosyaları göster'i tıklayıp dene
Virüsten dolayı öyle, bu aralar moda o virüs ama nasıl çözeceğini bilmiyorum.
Başlat çalıştır gözat ( veyahut WindowsTuşu+R ) yaparak dosyalarına ulaşmayı da deneyebilirsin bu arada.
bendede oluyor o cıkartıp tekrar taktıgımda geliyor dosyalar yada ilk başta gelen oto kullan varya ordan dosyaları görüntüle de ordan acıyor bazen bende bilgisayarım a girip ordan acmayı denediğimde hiç bir zaman acılmıyor
(04-19-2013 07:54 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Virüsten dolayı öyle, bu aralar moda o virüs ama nasıl çözeceğini bilmiyorum.
Başlat çalıştır gözat ( veyahut WindowsTuşu+R ) yaparak dosyalarına ulaşmayı da deneyebilirsin bu arada.

Bu çalıştır gözat işini nasıl yapıcaz çalıştıra gözat yazınca bi şey olmuyor.
(04-19-2013 07:54 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Virüsten dolayı öyle, bu aralar moda o virüs ama nasıl çözeceğini bilmiyorum.

Şimdi denedim onu işe yaramıyor. Aynı sorun...
çalıştıra gözat yazmayacaksın çalıştırı açınca sağ altta gözat yazıyor ona tıkla
(04-19-2013 09:04 PM)llkmbicellx Yazılan: [ -> ]çalıştıra gözat yazmayacaksın çalıştırı açınca sağ altta gözat yazıyor ona tıkla

Yaptım sorun aynı kardeş..
Bilgisayarıma gir filaşın üstüne sağ tıkla araştır tıkla kaybolan dosyaların muhtemelen gelir.
(04-19-2013 11:05 PM)SÜleymanEren Yazılan: [ -> ]Bilgisayarıma gir filaşın üstüne sağ tıkla araştır tıkla kaybolan dosyaların muhtemelen gelir.

Hayır olmuyor..
Bilmiyorum bu kaynağı denemiş miydin?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler