Arkadaş mesaj almayı kapatmış. Bu yüzden konu açma gereği duydum..
axishey Yazılan:kardesim birsey sormak istiyorum.warrock da ucaklari seri halde fuze firlatan bir silah var.onu adi ve nasil alinacagini ogrenebilirlmiyim (stinger degil)
tesekkurler..........
Öyle bir silah yok onlar stinger atıyor ama hackle seri atıyor..
ama ekranda oldurdugunde cikan silah resmi farkli stinger resmi cikmiyor
artillery diyor olmasın ?
(04-22-2013 07:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]artillery diyor olmasın ?
yok abi o degil.stinger,rpg gibi omuzdan kullulanilan bir silah.tek atista birkac fuze yolluyor ve tek atisla bir ucagi havada vuruyor.ekrana cikan oldurme resmi degisik bir silahin resmi
(04-22-2013 07:54 PM)axishey Yazılan: [ -> ] (04-22-2013 07:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]artillery diyor olmasın ?
yok abi o degil.stinger,rpg gibi omuzdan kullulanilan bir silah.tek atista birkac fuze yolluyor ve tek atisla bir ucagi havada vuruyor.ekrana cikan oldurme resmi degisik bir silahin resmi
ss alsaydın keşke. m202 falan mı diyorsun ki, birkaç tane sıkan.
(04-22-2013 07:55 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (04-22-2013 07:54 PM)axishey Yazılan: [ -> ] (04-22-2013 07:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]artillery diyor olmasın ?
ss alsaydın keşke. m202 falan mı diyorsun ki, birkaç tane sıkan.
ai channel da gordum dedigin silahi yok aga o degil.anlatamiyorum ya kafayi yiyecem.m202 conturas da veya engrenede kullanamiyorsun galiba.bu silahi encok conturas"da goruyorum bugun ilkkez engrenede gordum
silahin adini buldum STERELA.tam bir ucak avcisi