arkadaşlar uzun zamandır oyunu oynamıyorum en son nexon clan sistemını getirdiginde clanı kurup cıkmıstık arkadaslar ile bugun oyuna girdım clanlara simge koymada gelmıs.
Clana simge koymak ıcın neler gerekli ve kendı ıstedıgım simgeye koyabilirmıyım ? Sımgemı oyuna nasıl yukleyebilirm bilgisi olanlar yardımcı olursa sevınırim.
Oyunu bıraktık suan ıcın oynamıyoruz. Sadece clanın simgesini koycaz.
Clan simgesini sadece başkan yükleyebilir CASH itemi 2000 ediyor

ne yazıkki istedigimizi yükleyemiyoruz onların hazırladıklarından koyabiliyoruz suanlık.
clana simge koyman için önce okuma yazma bilmen gerek kardeşim.
hitten gelenin konusu da bir başka oluyor.
(04-16-2013 11:17 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]clana simge koyman için önce okuma yazma bilmen gerek kardeşim.

cok komıksın uzun zamandır oynamadıgım ıcın oynayan arkadaslardan yenı sıstemı ogrenmek ıcın konu actım
(04-16-2013 11:19 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]hitten gelenin konusu da bir başka oluyor.
hitten gelenın konusu derken warrockhiti kastediyorsan warrockla ilgili sadece bu foruma uyeyım

(04-16-2013 10:53 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Clan simgesini sadece başkan yükleyebilir CASH itemi 2000 ediyor
ne yazıkki istedigimizi yükleyemiyoruz onların hazırladıklarından koyabiliyoruz suanlık.
oyunda 2-3 kısıde gordum ARMY KING vs vs semboller var bunlar oyunun kendı sembollermi acaba. yardımın ıcınde teskkur ederım