Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fraps 720p HD Kayıt
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba,

Sorum gayet açık ve net.Movie Maker'dan 1080p'ye dönüştürülebiliyor.Oda çok uzun sürüyor [upload].Yalnızda 720p olmasını istiyorum.Nasıl yapabilirim ?
Efsane geri döndü DOST soruna gelirsek sony vegasın herhangi bi sürümünü indir ve render ayarlarından 720 HD olarak ayarla.
Forumumuzun ünlü isimlerinden Dante tekrar aramızda Tongue

Düşük çözünürlükte çekip (örneğin 360p veta 480p), 720p veya 1080p yaptığında evet belki hd olarak kayıt edersin ama çözünürlükten dolayı çok kötü bir kalitede olur. Videoyu çekerken çözünürlüğünü 1280x720 olarak ayarlarsın ve fraps'ten full size seçersin ve hd olarak kayıt etmiş olursun. Üzerinde oynama veya videoları birleştirme işlemlerini sony vegas pro'da yapıp 720p 30fps olarak kayıt edersin
Sen o kadar hakaret et, artistlik yap. Öküz möküz de millete, sonra tıpış tıpış geri dön foruma. <3<3<3
Ben sen haric herkesle dostum su anda.Beni bu hale getiren sensin.Bu forum benim herseyim su anda.Sosyal hayat 0,gezmek vb. aktiviteler 0.Bu yuzden canimi sikan tek kisi sensin.Senide takmassam artik sorunum yok.
(04-14-2013 01:54 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Ben sen haric herkesle dostum su anda.Beni bu hale getiren sensin.Bu forum benim herseyim su anda.Sosyal hayat 0,gezmek vb. aktiviteler 0.Bu yuzden canimi sikan tek kisi sensin.Senide takmassam artik sorunum yok.

Serkanla bize dediğini hatırlıyor musun ? Memlekete hiçbir faydası olmayan öküzlerdik biz, sadece bilgisayar başındaydık. Her şeyimiz internetti.

Şimdi aynılarını kendine söylüyorsun. O zaman "adam" sayılmayan, memlekete faydası olmayan öküz sen mi oldun şimdi ?
(04-14-2013 02:40 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(04-14-2013 01:54 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Ben sen haric herkesle dostum su anda.Beni bu hale getiren sensin.Bu forum benim herseyim su anda.Sosyal hayat 0,gezmek vb. aktiviteler 0.Bu yuzden canimi sikan tek kisi sensin.Senide takmassam artik sorunum yok.

Serkanla bize dediğini hatırlıyor musun ? Memlekete hiçbir faydası olmayan öküzlerdik biz, sadece bilgisayar başındaydık. Her şeyimiz internetti.

Şimdi aynılarını kendine söylüyorsun. O zaman "adam" sayılmayan, memlekete faydası olmayan öküz sen mi oldun şimdi ?

[Resim: button-icon-headshot-art-280.gif]
Ben o konudan sonra Serkan ile çok konuştum.Bizim aramızda bir sorun yok şu anda.Ve senin söylediğin saçma şeylerin üstüne bende ok bay demiyecektim herhalde.Yalnızca forumda olduğum süre içerisinde benimle tartışma.Konularımada yararlı birşey yazcaksan yaz.Yok yediremiyorsan şikayet edebilirsin beni.Ama boş boş konuşma.Allah bilir o kadar postun sırf konulara boş şeyler yazmakladır.
selamun aleyküm dante kardeşim. sürekli gizli mod'a warrocktr'ye girip senin konularını gizlice takip ediyorum. her konunda subliminal mesaj varmışçasına çözene kadar tekrar ve tekrar okuyorum. oynadığın oyunları oynuyorum, açtığın konuları başka forumlara açıp gelen tepkileri analiz ediyorum. sırf bu sebeple sevgilimden ayrıldım, fuckbuddy'me yol verdim, arkadaşlarım artık arayıp sormuyor bile. senin yüzünden güneşten kaçıyorum ve tam 1 aydır duş almıyorum dante kardeş.

bana bunları çektirdiğin için sana insan demekten utanıyorum. ama sen merak etme oynadığın oyunun veritabanına sızıp ip adresine ulaştım. üç güne kadar elimde bahçıvan makasıyla kapına geliyorum kardeş.
Referans Adresler