Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: EA, İkinci Kez En Kötü Firma Seçildi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ünlü tüketici sitesi Consumerist'in her sene düzenlediği Amerika'nın en kötü firması anketi sonuçlandı. Geçtiğimiz sene oylamaların sonucunda galip gelen EA, üst üste ikinci kez en kötü firma oldu.

[Resim: lN1iUKr.jpg]

Kullanıcı oylamalarıyla seçilen anket fikstüründe Electronic Arts, son karşılaşmasında Bank of America ile kıyaslandı ve oyların %78'ini alarak Amerika'nın en kötü firması seçildi. Sitede EA'in 'başarısı' adına yayınlanan görsele yukarıdan bakabilirsiniz.
Demekki EA'e gicikligi var.EA en iyi firmalardan biri.EA olmasa BF3 ve Dead Space,Crysis nasil olacakti.Oy verenlerin hepsi bu oyunlari oynamistir.Cok sacma.EA'nin tek kotu yani Origin'in yavas indirmesi.Origin'in 8 saatte indirdigi oyunu Steam 30 dakikada indirebilir.Baska kotu yani yok.
(04-10-2013 01:07 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Demekki EA'e gicikligi var.EA en iyi firmalardan biri.EA olmasa BF3 ve Dead Space,Crysis nasil olacakti.Oy verenlerin hepsi bu oyunlari oynamistir.Cok sacma.EA'nin tek kotu yani Origin'in yavas indirmesi.Origin'in 8 saatte indirdigi oyunu Steam 30 dakikada indirebilir.Baska kotu yani yok.

Origini bende sevmem hele supportu berbat medal of honor warfighter ile herkeste gördü bence oyuna DLC cıkarmayı bırak patch bile atmadılar adminler forumlarda cevap vermedi sonra 10 € satmaya basladılar suan aklıma bunlar geldi ama daha neler neler yapıyolar sen biraz tek yönlü bakıyorsun , oyunları güzel diye iyi firma olucak diye bisey yok.
(04-10-2013 01:07 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Demekki EA'e gicikligi var.EA en iyi firmalardan biri.EA olmasa BF3 ve Dead Space,Crysis nasil olacakti.Oy verenlerin hepsi bu oyunlari oynamistir.Cok sacma.EA'nin tek kotu yani Origin'in yavas indirmesi.Origin'in 8 saatte indirdigi oyunu Steam 30 dakikada indirebilir.Baska kotu yani yok.

EA'e gıcıklığı mı var ? "Kullanıcı oylamalarıyla seçilen anket" kısmını okumadın sanırım. EA'e gıcıklığı olan "kullanıcılar". Ve eğer neredeyse tüm kullanıcıların bir firmaya gıcıklığı varsa o firmanın sorunudur zaten.
Aslında bende tek başına EA'nin yaptığı Dead Space 1 güzeldi.2 ve 3 zaten bozmuştu.3'ü aldım 1 ay önce 1 gün oynadım yarım saatten fazla kalbim kaldırmadı.Korkudan değil aksiyondan.Call Of Duty'e benzemeye çalışan bir oyun daha size : Dead Space 3.

İnsanlarla savaşma sahneleri sayesinde tabi.Ve oyun hiç korkutmuyor.DS1'de yaratıklar üstten sağdan soldan hör diye atlar korkardın.DS3'te uzaktan koşarak geliyor ve tepkide olmuyor doğal olarak.

Crysis serisinide CryTek'in çoğunlukla yaptığını düşünürsek.BF3 hariç birşey kalmıyor.Yorumumu araştırmadan yaptım özür dilerim.Evet EA en kötü firmalardan biri olabilir bu yönde bakarsak.Bu arada resimde E tamamda A b*k gibi olmuş.Kötülük anlamında değil gerçekten b*ka benziyor Big Grin
Simcity fail'inden ve hediye olarak verilen oyunlardan seçtiğim Warfighter'ın 27 saatte inmesinden sonra origin'e bir daha girmedim.
eanın sorunu 1 oyunla yarışması (cod) ne bileyim git kendine özgü bir oyun yap başkasından bakarak ona benzemeye çalışma fifada da bunu yıllarca yaptılar (2011 e kadar) sonra dank etti kendilerine özgü çıkarmaya başladılar saçma sapan iş yapıyor ea
(04-11-2013 10:13 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ]eanın sorunu 1 oyunla yarışması (cod) ne bileyim git kendine özgü bir oyun yap başkasından bakarak ona benzemeye çalışma fifada da bunu yıllarca yaptılar (2011 e kadar) sonra dank etti kendilerine özgü çıkarmaya başladılar saçma sapan iş yapıyor ea

EA codun nesinden özeniyor ? EA'nın FPS oyunlarıyla COD bir mi ? EA'nın fps oyunlarındaki 1 map COD'daki tüm maplerin toplamı kadar la Sad

(04-10-2013 09:37 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Simcity fail'inden ve hediye olarak verilen oyunlardan seçtiğim Warfighter'ın 27 saatte inmesinden sonra origin'e bir daha girmedim.

Edit : MOH WF oynamaya niyetin varsa (multiplayer) oynayalım bir ara Big Grin Benim BF3 düzelmedi hâlâ

Oyunları yapan ea değil sadece dağıtıcı yani ea paragözler kurumu olmasa Battlefield serilerini dice yayardı.Crysis ise Crytek tarafından yayılırdı bende öyle olmasını isterim.Böyle güzel oyunlar sırf ea yüzünden harcanıp gidicekler.
Dunyanin en dandik online fps oyunu secilse warrock muhtesem grafikleri vede hilecileriyle acik ara birinci secilir.Bu oyunu Hals oynuyor musunuz?
Referans Adresler