Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Teşekkürler GALATASARAY
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
3-0 rövanşında rakibini 3-2 mağlup etti .
Goller 7 ve 90+2 Ronaldo
57 Eboue 70 Sneijder ve 72 . dakikada Drogba'dan geldi
2. Yarı Galatasaray'ın müthiş oyunuyla başladı farkı arttıracak pozisyonlar oldu fakat değerlendirmedik. Ama alnımızın akıyla kazanmasını bildik.
Mourinhonun şu sözü herşeyi özetledi benim takımımda elenecekse Galatasaray gibi elensin.
Ahmet Çakar çıplak gezecekti Galatasaray Yenince onuda çıplak gezmeye davet ediyoruz.

[Resim: 532925_357132277725790_546390657_n.jpg]
Galatasaray ♥
İnanç yorumun tamamen gereksiz.Resminden belli Galatasarayı sevdiğin zaten.

Galatasaray'ı tebrik ediyorum.En azından bu maç için.
(04-10-2013 01:35 PM)Dante Yazılan: [ -> ]İnanç yorumun tamamen gereksiz.Resminden belli Galatasarayı sevdiğin zaten.

hangi takımı sevdigi seni ilgilendirmez? Senin konularında cok gereksiz biz bisey söylemiyoruz saygı gösterm045.gif
(04-10-2013 01:35 PM)Dante Yazılan: [ -> ]İnanç yorumun tamamen gereksiz.Resminden belli Galatasarayı sevdiğin zaten.

Vay arkadaş, postlara gereksiz demeye sen mi kaldın forumda ? Hangi oyuna başladıysan imzanda o var, oynadığın her oyun için 5-10 konu açıyorsun. Gereksiz olan post "Galatasaray" mı ?
Ah birde tur atlasaydık neler olurdu be
Madrid'i sahadan silen ( ikinci yarı ) Galatasaray ' ıma teşekkürler.
Tek kelime ile yorum açmakmı mantıklıya giriyor ? Sizin zeka seviyeniz bu demek.Tamam bir sonraki konum olacak Smile
(04-10-2013 07:11 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Tek kelime ile yorum açmakmı mantıklıya giriyor ? Sizin zeka seviyeniz bu demek.Tamam bir sonraki konum olacak Smile

Bence imzanı değiştir

Sanane olum. Neye nasıl yorum yapacağımı sanamı soracam?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler