Merhaba,
Jet sürmek istiyorum ama nasıl becereceğimi bilmiyorum. Forumlardaki eğitim videolarına baktım ama hepsi basit şeyler. Adam vuracak şekilde Jet kullanmasını kim öğretebilir bana?
2. olarak Jet'in tüm dalgalarını açmak istiyorum. Yardım etmek isteyen olur mu?
Gel diyorum skype benim arkadaş baya iyi sürüyo o sana öğretebilir
Hemencik skype bilgilerini alayım

Saat kaç gibi müsaitsiniz?
(04-09-2013 05:29 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hemencik skype bilgilerini alayım :D Saat kaç gibi müsaitsiniz?
sildinmi skype'den :D cuma ve cumartesi boşuz
Ben FLAGRUN serverda. Kharg islandda, benzinlik olan base'e jet indirip base alarak açtım o şeyleri. Hahahahahahahahaha
(04-09-2013 06:16 PM)Peasant Yazılan: [ -> ] (04-09-2013 05:29 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Hemencik skype bilgilerini alayım
Saat kaç gibi müsaitsiniz?
sildinmi skype'den
cuma ve cumartesi boşuz
Skype'mi açmıyorum uzun zamandır. Haftasonu ben doluyum. Arkadaşlarla Mostar'a gideceğiz

Bu akşama ne dersin?
(04-09-2013 06:28 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ben FLAGRUN serverda. Kharg islandda, benzinlik olan base'e jet indirip base alarak açtım o şeyleri. Hahahahahahahahaha
O nasıl oluyor? Tam olarak anlat bakayım şunu

hacı açıyosun kharg ısland biniyosun jete Allah ne verdiyse yardırıyosun 1 hafta falan ter dökersin başında sonra çözersin herşeyi tıkır tıkır adam vurursun

Bizim Pro jetçi var MetalZerOne-TR ekle battlelogdan Öğrettiririz
Biri banada öğretsin

Daha kaldıramadan çakılıyorum

Ama AHZ Viper'de öyle değil.Helikopteri çok sevdiğim ve iyi kullandığımdan BF3'te ilk bindiğimde 15 adam indirmiştim.