türkasker9 u satmıştım ama yeniden başlamak ıstedım gereksiz bi konu olabilir ama yazıyım dedim yine nick türkasker9 olcak
Her insan fikir özgürlüğüne sahip olsada bu insanda fikir varmı sanmıyorum.Dostum herkez bırakıyor oyun birşeye benzemiyor hack lag gırla gidiyor,sen başlıyorum diyorsun.
Öncelikle illegalsiz dahi oynasan ban yeme ihtimalinin olduğunu söyliyim ve artık hile ve fişin yanısıra bug ve küfür de ban sebebi.
Zaten bırakır 3-5 haftaya.

Yani kısaca başlama

Eski tadı yok oyunun.
teşekkür ederim beyler peki önericeginiz bi oyun varmı ?

(04-08-2013 10:31 PM)efecangs95 Yazılan: [ -> ]teşekkür ederim beyler peki önericeginiz bi oyun varmı ?
need for speed world ??
kasmaya üsendim warrockta warrock hesabına ortak arayanvarmı oynamayan falan olur arayan varsa cevap verebilir burdan bakıyorum tse gelibilirim
herkes diyor warrock a gelme diye cünkü gercekten hack bug lag ve buna benzer illegal etkinlikler sınırı aştı 2 seneki warrock ın %1500 üzerine cıktı bu işlemler ondan dolayı oynamaya başlarsan her an snir hastası olabilirsin benim bildigim en güzel oyun suan need for speed world var şahsen ben onu oynuyorum
Her başlangıç, tekrar ettiğinde kendine ve başkalarına zarar vereceğini bildiğin yanlışlardan uzak ve onurlu olduğu sürece anlamlı ve heyecanlı olacaktır.
Oyuna hoş geldin.