Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrocktan gelen ticket cevapının türkçesini yazarmsıınız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
dear War Rock Player,

As we already conatcted you about this matter , we are forced to tell you that we cannot take other actions or give you more information then we already did.

The ban you received is only related to an account because you did some infraction with that account, therefore we can propose you to create a new Nexon ID and restart a new character.

If you do not accept this message as final we will see ourselves forced to add you to the Spam folder.

We are really sorry for the inconvenience this might have caused.
bekliyorum
Kısacası hesabını unut.
nasıl istersen geri verebilirim flan diyo translate çevirince
Öyle bisey yazmıyor Smile
War Rock Oyuncu sevgili,

Biz zaten bu konu hakkında conatcted olarak, biz diğer tedbirleri almalı ya da biz zaten yaptım sonra daha fazla bilgi veremem söylemek zorunda kalıyor.

Bu hesap ile bazı kural ihlali yaptım çünkü aldığınız yasağı yalnızca bir hesapla ilişkili olduğunu, bu nedenle biz yeni bir Nexon kimliği oluşturmak için size teklif ve yeni bir karakter yeniden başlatabilirsiniz.

Bu iletiyi kabul etmiyorsanız nihai olarak kendimizi Spam klasörüne eklemek zorunda göreceksiniz.

Bu durumun neden olmuş olabileceği rahatsızlık için gerçekten çok üzgünüz.
bekliyorum

Translatee
Yeni hesap acmanı öneriyolar sadece.
Yeni hesap aç o hesap tırt diyorlar.
Onların dilinden.

Sana daha önce söyledik.Bu hesapla ne ettiysen biz bu hesabı banladık unut artık ne bilgi veririz ne bir şey yaparız.Yeni hesap aç.Eğer hala bize mesaj atmaya devam edersen spam yapanlar arasına koyarız.

Ha unutmadan özür dileriz.
Nexon
(04-07-2013 04:41 PM)DippyWarrior Yazılan: [ -> ]nasıl istersen geri verebilirim flan diyo translate çevirince

Translatenin cevirmesıne her zaman güvenme bence. bazı kelımlerın bir suru anlamı cıkıyor.
Sen unut o hesabı kardeş kısaca.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler