Arkadaşlar saçım hafif dalgalı. Yıkayıp tamamen kuruladıktan sonra kendi dalgalı şeklini alıyor. Elimde saç kurutma makinesi ve düzleştirici var. Bunları nasıl ne şekilde kullanarak saçımı düzleştir ve şekil verebilirim ?
Tip olarak biraz bu adama benziyor yüz şeklim vs. saçlarımda hemen hemen bu uzunlukta saçlarımı bu hale nasıl getirebilirim ?
![[Resim: Enrique-Iglesias-Photo-songs-albums-list.jpg]](http://www.musicnfilms.com/wp-content/uploads/2012/11/Enrique-Iglesias-Photo-songs-albums-list.jpg)
İnsanin en iyi hali dogal halidir.Bence kimseyi etkilemek icin ugrasma.Ama banyo yaptiktan sonra sacinin suyunu alip hemen duzlestirirsen bir sure duz kalabilir gibi geliyor bana.Tabi hic denemedim sadece olabilir.Mantikla geldi yazarken.Bi dene

Fön mü çekeceksin ? Düzleştirecek misin ? Saçını yıka şekil vermeden önce şampuanla güzelce ondan sonra fırçalı taraklardan varsa onunla şekil vererek saçın dibinden + fön makinesini saçını dibine doğru bastırarak tutacaksın ama buradan böyle anlatmakla olmaz berbere git benim saça fön çeker misiniz de onlar yaparlar görürsün zaten ondan sonrası sana kalmış. Ben her duş aldıktan sonra fön çekiyorum fakat saç spreyi pek kullanmanı önermem benim saçları biraz döktü.
(04-06-2013 09:57 PM)Dante Yazılan: [ -> ]İnsanin en iyi hali dogal halidir.Bence kimseyi etkilemek icin ugrasma.Ama banyo yaptiktan sonra sacinin suyunu alip hemen duzlestirirsen bir sure duz kalabilir gibi geliyor bana.Tabi hic denemedim sadece olabilir.Mantikla geldi yazarken.Bi dene 
Saçlar uzadıktan sonra bakım istiyor biraz bende uzun olunca seviyorum bari şekli şemali belli olsun istedim
(04-07-2013 12:48 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Fön mü çekeceksin ? Düzleştirecek misin ? Saçını yıka şekil vermeden önce şampuanla güzelce ondan sonra fırçalı taraklardan varsa onunla şekil vererek saçın dibinden + fön makinesini saçını dibine doğru bastırarak tutacaksın ama buradan böyle anlatmakla olmaz berbere git benim saça fön çeker misiniz de onlar yaparlar görürsün zaten ondan sonrası sana kalmış. Ben her duş aldıktan sonra fön çekiyorum fakat saç spreyi pek kullanmanı önermem benim saçları biraz döktü.
Sprey, jöle vb. kullanmıyorum. Duştan sonra havluyla biraz kurularım yumuşak, nemli bir hali oluyor. Öyleyken makine ve tarakla şekli veriyorum sonra düzleştiriciyle son halini veriyorum ama pek istediğim gibi olmuyor.
(04-07-2013 02:55 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ] (04-06-2013 09:57 PM)Dante Yazılan: [ -> ]İnsanin en iyi hali dogal halidir.Bence kimseyi etkilemek icin ugrasma.Ama banyo yaptiktan sonra sacinin suyunu alip hemen duzlestirirsen bir sure duz kalabilir gibi geliyor bana.Tabi hic denemedim sadece olabilir.Mantikla geldi yazarken.Bi dene 
Saçlar uzadıktan sonra bakım istiyor biraz bende uzun olunca seviyorum bari şekli şemali belli olsun istedim 
(04-07-2013 12:48 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Fön mü çekeceksin ? Düzleştirecek misin ? Saçını yıka şekil vermeden önce şampuanla güzelce ondan sonra fırçalı taraklardan varsa onunla şekil vererek saçın dibinden + fön makinesini saçını dibine doğru bastırarak tutacaksın ama buradan böyle anlatmakla olmaz berbere git benim saça fön çeker misiniz de onlar yaparlar görürsün zaten ondan sonrası sana kalmış. Ben her duş aldıktan sonra fön çekiyorum fakat saç spreyi pek kullanmanı önermem benim saçları biraz döktü.
Sprey, jöle vb. kullanmıyorum. Duştan sonra havluyla biraz kurularım yumuşak, nemli bir hali oluyor. Öyleyken makine ve tarakla şekli veriyorum sonra düzleştiriciyle son halini veriyorum ama pek istediğim gibi olmuyor.
Tabi durmayacak saçın haklı bu konuda

Sprey sıkacaksın yoksa durmaz veya sprey kullanmak istemiyorum diyorsan jöle tarzında saç spreylerin jeli var onu kullan genellikle bayanlar kullanır fakat erkekler için olanıda var saçıda sert tutmuyor çok güzel veya bunlarla uğraşmak istemiyorum diyorsan saç köpüğü var oda çok güzeldir.