03-12-2010, 01:28 AM
Sayfalar: 1 2
03-12-2010, 01:28 AM
03-12-2010, 01:32 AM
Böyle insanlar çok.
Sinirlerine hâkim olmalısın, Allah sabır versin. =)
Sinirlerine hâkim olmalısın, Allah sabır versin. =)
03-12-2010, 01:33 AM
Ya bir insan ALLAHA nasıl küfüe eder ya 

03-12-2010, 01:38 AM
bunların beyin yaşı 4-6 yaş arası, gerci onlar bile yaiyor böyle terbiyesizlik. Ben böyle insanlara anca acıyorum....
ne diyeyim allahindan bulsun
ne diyeyim allahindan bulsun
03-12-2010, 01:48 AM
yazılarını düzenledim.ne kadar sinirli de olsan kelimelerine dikkat etmen gerek.
03-12-2010, 01:49 AM
Herif Allahıma Küfür etmiş kusura bakmayın tutamadım kendimi!
03-12-2010, 02:46 AM
Küfür ve hakaret, hiçbir sebebin gerekçesi değildir ve olmamalıdır.Ne yazık ki güzide War Rock oyuncuları değişik sebeplerden dolayı bu tür küfürlere maruz kalmaktadır.
Ne acıdır ki küfür ve hakaretin savrulduğu anlarda gülücükler dağıtan ve küfüre destek veren 'sözde' oyuncular da mevcuttur.
Özellikle bazı Clan üyelerinin bu konuda birbirine destek vererek küfürde ittifak yapmaları üzüntü verici bir durumdur.
Oyun lobisinde inançsal ve kültürel değerlere yönelik flood şeklinde küfür ve hakaretleri büyük üzüntüyle görmekteyim.Türk serverini kontrol edecek Türk GM'nin mevcut olmayışı, duyarlı ve sorumlu oyuncu sayısının yetersiz oluşu, birlik ve beraberlik ruhunun olgunlaşmaması, oyuna dahil olduğu halde karşılaşmış olduğu olumsuzlukları bertaraf etmek için hiçbir çaba harcamayan oyuncuların mevcudiyeti, nitelikli oyuncular ve clanlar arasında ki irtibat eksikliği, anlamsız ayrışmalar ve münakaşalar yüzünden clanlar arasında ki geçimsizlikler War Rock oyununu ve güzide oyuncularını olumsuz etkilemektedir.
Niteliksiz oyuncuların çoğunlukta olduğu War Rock Türkiye serveri, bir avuç duyarlı ve cesur yürekli oyuncunun sabır ve metanetiyle ayakta durmaktadır.
Saygılarımla.
Ne acıdır ki küfür ve hakaretin savrulduğu anlarda gülücükler dağıtan ve küfüre destek veren 'sözde' oyuncular da mevcuttur.
Özellikle bazı Clan üyelerinin bu konuda birbirine destek vererek küfürde ittifak yapmaları üzüntü verici bir durumdur.
Oyun lobisinde inançsal ve kültürel değerlere yönelik flood şeklinde küfür ve hakaretleri büyük üzüntüyle görmekteyim.Türk serverini kontrol edecek Türk GM'nin mevcut olmayışı, duyarlı ve sorumlu oyuncu sayısının yetersiz oluşu, birlik ve beraberlik ruhunun olgunlaşmaması, oyuna dahil olduğu halde karşılaşmış olduğu olumsuzlukları bertaraf etmek için hiçbir çaba harcamayan oyuncuların mevcudiyeti, nitelikli oyuncular ve clanlar arasında ki irtibat eksikliği, anlamsız ayrışmalar ve münakaşalar yüzünden clanlar arasında ki geçimsizlikler War Rock oyununu ve güzide oyuncularını olumsuz etkilemektedir.
Niteliksiz oyuncuların çoğunlukta olduğu War Rock Türkiye serveri, bir avuç duyarlı ve cesur yürekli oyuncunun sabır ve metanetiyle ayakta durmaktadır.
Saygılarımla.
03-12-2010, 03:17 AM
Konuyu açan arkadaş sen koca gün millete sövüyorsun gelmiş burda milletin ss lerini koyuyorsun kim bilir ilk ne dedin adama.
03-12-2010, 09:09 AM
Alemlerin rabbi olan allaha bu şekilde söz çok ama çok yanlış..!
03-12-2010, 10:21 AM
(03-12-2010 03:17 AM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]Konuyu açan arkadaş sen koca gün millete sövüyorsun gelmiş burda milletin ss lerini koyuyorsun kim bilir ilk ne dedin adama.
Katılıyorum ama adamın ettiği küfürde edilecek cinsten değil
Sayfalar: 1 2