Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fenerbahçe tarih yazmaya devam ediyor!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
emsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında sahasında ağırladığı İtalyan ekibi Lazio karşısında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak yarı finale kalma yolunda çok önemli bir avantaj elde etti

[Resim: 632x314_kirmizi.jpg]

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe sahasında ağırladığı İtalyan temsilcisi Lazio'yu 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmada baştan sona etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Fenerbahçe, karşılaşmanın 47. dakikasından itibaren mücadeleye 10 kişi devam etmek zorunda kalan rakibi karşısında aradığı golleri 79. dakikada Pierre Webo (Pen) ve 90+1. dakikada Dirk Kuyt ile buldu.

Fenerbahçe, Roma'da oynanacak olan rövanş mücadelesi öncesinde İtalyan temsilcisi karşısında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale kalma yolunda çok önemli bir avantaj elde etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalin rövanşı 10 Nisan Perşembe günü Roma'da oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle:

Chelsea - Rubin Kazan: 3 - 1
Tottenham - Basel: 2 - 2
Benfica - Newcastle United: 3 - 1
Fenerbahçe - Lazio: 2 - 0

kaynak
İyi bir maçtı, izlerken zevk aldım diyebileceğim bir maç oldu. Kuralarda Fenerbahçe'nin şansı yaver gitti bunuda çok iyi değerlendirdi. Smile
Belliydi zaten bu sene fenerbahçe takımının formu iyi ayrıca suan orda chelsea'den baska fenerle denk olan takım yok bence tabi hepsi ceyrek finale iyi oldukları icin cıktı ama oda bi yere kadar Smile
İtalya'daki maç çok önemli 2-0 yenmiş olabilir Lazio'nun seyircisiz oynama cezası olabilir fakat yinede tehlikeli bir ekip Lazio takımı fakat turu geçersek ( İnşallah ) bütün takımlar zor olacak yarı finalde boş takım yok o yüzden bu futbolla bir yere kadar.
Avrupada armaya değil bayrağa bakatım tebrikler Fenerbahçe.
Dün bi çocuk gördüm real madrid forması giymiş dolanıyodu 2 adam geldi çocuğu dövdü.
(04-05-2013 06:58 AM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Avrupada armaya değil bayrağa bakatım tebrikler Fenerbahçe.
Dün bi çocuk gördüm real madrid forması giymiş dolanıyodu 2 adam geldi çocuğu dövdü.

Çok iyi anlattın olayı Big Grin
cok güzel bir mactı bende bir fenerliyimm ve fenerli arkadaşlarımı tebrik ederim galatasaray lılara icten gecmiş olsun (dalga gecmiyorum kesinlikle)sanırım galatasaray elendi real madrid e 4 gol atamaz bence ama belli olmaz her iki takımıda başarılar dilerim.
(04-05-2013 06:58 AM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Avrupada armaya değil bayrağa bakatım tebrikler Fenerbahçe.

doğru diyonda galatasaraylılara bu kura çıkmadan önce real madrid forması olan vardır diye düşünüyorum sonuçta dünyanın en büyük takımı dövmekte ayrı aptallık sırf forma giydi atkı açtı pankart açtı diye adam dövülecek olsa ohoo sabah başlarsın akşama anca biter Smile

Bu arada fenerbahçe güzel oynadı ama yarı finale çıkarsak eğer gönlüm chelseaden yana finale çıkacaksak zoru başarmamız lazım
Referans Adresler