arkdaslar lutfen yardım edın dün pc ye formak attım sonra oyunu yukledım bi hata verıyor ama anlamıyorum sanırım ekran kartıyla ılgılı cunku direct 3D fılan yazıyor.. nasıl resım eklendıgını bılmedıgım ıcın ekleyemedım resmı
(04-04-2013 03:24 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]formak
bumudur yanı al format oldumu sımdı
ekran kartının sürücüsünü yükle yüklüyse güncelle sorun ortadan kalkar
(04-04-2013 03:31 PM)head_the_hunter Yazılan: [ -> ] (04-04-2013 03:24 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]formak
Cevap vermene gerek yok.Zafer Ulaş böyledir.Bizim için çok önemli ve acil birşey için konu açarız.Heyecanla yorumları bekleriz.''Yorum 1'' görünce hemen girer okuruz ve Zafer Ulaş'ın saçma,gereksiz ve bir o kadar ilgisiz yorumunu görürüz.Ben çok yaşadım.Takma boşver.
ekran kartı ve pcnın driverlerinı guncelle olacagından emınım formata gerek yok herseye format dıen arkadasım

(04-04-2013 08:25 PM)TheResoLute Yazılan: [ -> ]ekran kartı ve pcnın driverlerinı guncelle olacagından emınım formata gerek yok herseye format dıen arkadasım

Bana diyorsun sanırım, "Format"a en yakın yorum bende çünkü. Yalnız ben "formak"ı o anlamda yazmadım. "Format" yerine "Formak" yazmış ya, o yüzden ben de yorum olarak "formak" yazdım. :buraya gülen surat yerleştirin:
(04-04-2013 07:29 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Cevap vermene gerek yok.Zafer Ulaş böyledir.Bizim için çok önemli ve acil birşey için konu açarız.Heyecanla yorumları bekleriz.''Yorum 1'' görünce hemen girer okuruz ve Zafer Ulaş'ın saçma,gereksiz ve bir o kadar ilgisiz yorumunu görürüz.Ben çok yaşadım.Takma boşver.
böyle diyorsunuzda zaferde gidince iyice sessizleşir bu forum iyi ki varsın zaferim

(04-04-2013 03:31 PM)head_the_hunter Yazılan: [ -> ] (04-04-2013 03:24 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]formak
direct x yükle kardeşim belki gecer ben her yüklerken direct x yüklüyordum

OLMUO ARKDASLAR YA NE YAPTIYSAM OFFF