Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GameKeyStore
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Flood yapmak istemiyorum.Bide flood sel demekmiş bu arada Big Grin Gerekli olduğu için açmak istedim konuyu.

Şimdi bu oyun seçme muhabbetini çok abarttım.Ama büyük ihtimalle son konum.Gamekeystore'de üyelik falan aldım.İyice aradım taradım.Şimdiii.15 günde bir 20TL yatırabilecek bütçe var.Sizce ne almalıyım ? FPS yada TPS farketmez.Savaş oyunu olabilir Aksiyon-Macera gibi.Birtek Korku ve bu Diablo,World Of Warcraft'ımsı karışık skiller falan çözmesi zor oyunları sevmiyorum.Ve önereceğiniz oyunun Multiplayer'i de oynanıyorsa yani sıkılınca Multiplayer'de de zevk alarak oynayabileceğim bir oyun olmasını tercih ederim.

GameKeyStore'den Steam veya Origin ki tercihen Origin'den aktif edip rahatça oynayabileceğim bir oyun önerisi bekliyorum arkadaşlar.

İyi forumlar beyfendi
İngilizcede her kelimenin tek anlamı var zaten
(04-04-2013 12:01 AM)Dante Yazılan: [ -> ]Merhaba arkadaşlar,

Flood yapmak istemiyorum.Bide flood sel demekmiş bu arada Big Grin Gerekli olduğu için açmak istedim konuyu.

Şimdi bu oyun seçme muhabbetini çok abarttım.Ama büyük ihtimalle son konum.Gamekeystore'de üyelik falan aldım.İyice aradım taradım.Şimdiii.15 günde bir 20TL yatırabilecek bütçe var.Sizce ne almalıyım ? FPS yada TPS farketmez.Savaş oyunu olabilir Aksiyon-Macera gibi.Birtek Korku ve bu Diablo,World Of Warcraft'ımsı karışık skiller falan çözmesi zor oyunları sevmiyorum.Ve önereceğiniz oyunun Multiplayer'i de oynanıyorsa yani sıkılınca Multiplayer'de de zevk alarak oynayabileceğim bir oyun olmasını tercih ederim.

GameKeyStore'den Steam veya Origin ki tercihen Origin'den aktif edip rahatça oynayabileceğim bir oyun önerisi bekliyorum arkadaşlar.

İyi forumlar beyfendi

Yani kısaca, sadece EA'in yayınladığı TPS ya da FPS savaş oyunları istiyorsun ? Toplamda kaç tane oyun var ki bunlara uyan ?
Edit : Steam Origin'den daha iyi la.
Tercihen origin.Steam origindem daha karisik.İlk yorum gibi sacma yorumlar yazmayin.Steam karisik falan degilde yazmayin.Steam ve Origin dahil oyunlar.
(04-04-2013 12:15 AM)Dante Yazılan: [ -> ]Tercihen origin.Steam origindem daha karisik.İlk yorum gibi sacma yorumlar yazmayin.Steam karisik falan degilde yazmayin.Steam ve Origin dahil oyunlar.

tamam yazmam
Medal of Honor 2010, Battlefield: Bad Company 2, Mount & Blade: Warband, Max Payne 3, Call of Duty serisi, Arma II veya şuan alpha versiyonda olan Arma III, başka bir arkadaşında alırsa Portal 2'de co-op, Chivalry: Medieval Warfare, PAYDAY™ The Heist
oyun oynama para sende kalır )
(04-04-2013 04:36 PM)efemer44 Yazılan: [ -> ]oyun oynama para sende kalır )

[Resim: b68241f3f0e3d08ee68b11cfee974bed.jpeg]
GameKeyStore gayet güvenilir arkadaşlar bende eminim artık Tongue Maillere cevaplar geç gelsede PayDay'i hemen indirdim ve oynuyorum bu konuyu açtığımdan beri.Bu arada gayet güzel oyun tavsiye ederim.Yazında Crysis 3 almayı düşünüyorum MultiPlayer için.
Referans Adresler