04-04-2013, 12:01 AM
Merhaba arkadaşlar,
Flood yapmak istemiyorum.Bide flood sel demekmiş bu arada
Gerekli olduğu için açmak istedim konuyu.
Şimdi bu oyun seçme muhabbetini çok abarttım.Ama büyük ihtimalle son konum.Gamekeystore'de üyelik falan aldım.İyice aradım taradım.Şimdiii.15 günde bir 20TL yatırabilecek bütçe var.Sizce ne almalıyım ? FPS yada TPS farketmez.Savaş oyunu olabilir Aksiyon-Macera gibi.Birtek Korku ve bu Diablo,World Of Warcraft'ımsı karışık skiller falan çözmesi zor oyunları sevmiyorum.Ve önereceğiniz oyunun Multiplayer'i de oynanıyorsa yani sıkılınca Multiplayer'de de zevk alarak oynayabileceğim bir oyun olmasını tercih ederim.
GameKeyStore'den Steam veya Origin ki tercihen Origin'den aktif edip rahatça oynayabileceğim bir oyun önerisi bekliyorum arkadaşlar.
İyi forumlar
Flood yapmak istemiyorum.Bide flood sel demekmiş bu arada
Gerekli olduğu için açmak istedim konuyu.Şimdi bu oyun seçme muhabbetini çok abarttım.Ama büyük ihtimalle son konum.Gamekeystore'de üyelik falan aldım.İyice aradım taradım.Şimdiii.15 günde bir 20TL yatırabilecek bütçe var.Sizce ne almalıyım ? FPS yada TPS farketmez.Savaş oyunu olabilir Aksiyon-Macera gibi.Birtek Korku ve bu Diablo,World Of Warcraft'ımsı karışık skiller falan çözmesi zor oyunları sevmiyorum.Ve önereceğiniz oyunun Multiplayer'i de oynanıyorsa yani sıkılınca Multiplayer'de de zevk alarak oynayabileceğim bir oyun olmasını tercih ederim.
GameKeyStore'den Steam veya Origin ki tercihen Origin'den aktif edip rahatça oynayabileceğim bir oyun önerisi bekliyorum arkadaşlar.
İyi forumlar

![[Resim: b68241f3f0e3d08ee68b11cfee974bed.jpeg]](https://si0.twimg.com/profile_images/2813410107/b68241f3f0e3d08ee68b11cfee974bed.jpeg)
Maillere cevaplar geç gelsede PayDay'i hemen indirdim ve oynuyorum bu konuyu açtığımdan beri.Bu arada gayet güzel oyun tavsiye ederim.Yazında Crysis 3 almayı düşünüyorum MultiPlayer için.