Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Hayırdır arkadaşlar ?

Bu forum neden aşırı şekilde durgun.Bir konu açtım EA Origin ile ilgili 2 gündür o duruyor.Benim eski [çok eski] hesabımda arada bir foruma baktığım zamanlar bile 10 dakika açık kalıyordu.Ve sayfayı yenilediğimde 5-10 tane konu ve en az 20'yi geçik yorumlar oluyordu.

Ben bu forumu çok seviyorum.İnsanlarını,ortamını,konuları,konuşulanları.Bu forum olmasa internet hayatımın %75'i biter.%25'i de Youtube zaten.Bence forumu yeniden ayaklandırmalıyız.Her ne kadar nasıl yapıcağımızı bilmesemde Smile

Geri dönün millet,I Miss You beyfendi
Bende bu forumun insanlarına bitiyorum çok iyi insanlar , güzel bir kadrosu var arada hit ' e gidip konu baltalıyorum (bkz : Zafer Ulaş) zaferi şimdi anlıyorum çok zevkli bir olaymış Smile forumun durgunluğunun sebebi birçok kişinin forumdan warrock ' u bırakmış olması , klanlara yer verilmemesi gibi durumlar olduğunu düşünüyorum birde tabi tercih meselesi boş post kasanlara yerimiz yok (artık ellerine ne geçiyorsa Smile )
Demem şu ki bu forumu seviyorum. Bu forum farklı.. DOST
(04-03-2013 01:33 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Bende bu forumun insanlarına bitiyorum çok iyi insanlar , güzel bir kadrosu var arada hit ' e gidip konu baltalıyorum (bkz : Zafer Ulaş) zaferi şimdi anlıyorum çok zevkli bir olaymış Smile forumun durgunluğunun sebebi birçok kişinin forumdan warrock ' u bırakmış olması , klanlara yer verilmemesi gibi durumlar olduğunu düşünüyorum birde tabi tercih meselesi boş post kasanlara yerimiz yok (artık ellerine ne geçiyorsa Smile )

arkadaş hitte bi konu açıyosun altına biri teşekkürler yazıyo sonra bi bakıyosun konuda 20 tane mesaj var hepsi teşekkürler.Burda öyle değil ama aradaki fark bu işte,ordaki moderatörler 15 16 yaşında burdakilerin çoğu +20,ordakiler hayal aleminde yaşarken burdakiler gerçeklerin farkında ( çok mu uçtum lan Big Grin ) neyse yeter anladınız işte,az olsun öz olsun yeter be hacı
(04-03-2013 03:43 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(04-03-2013 01:33 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Bende bu forumun insanlarına bitiyorum çok iyi insanlar , güzel bir kadrosu var arada hit ' e gidip konu baltalıyorum (bkz : Zafer Ulaş) zaferi şimdi anlıyorum çok zevkli bir olaymış Smile forumun durgunluğunun sebebi birçok kişinin forumdan warrock ' u bırakmış olması , klanlara yer verilmemesi gibi durumlar olduğunu düşünüyorum birde tabi tercih meselesi boş post kasanlara yerimiz yok (artık ellerine ne geçiyorsa Smile )

arkadaş hitte bi konu açıyosun altına biri teşekkürler yazıyo sonra bi bakıyosun konuda 20 tane mesaj var hepsi teşekkürler.Burda öyle değil ama aradaki fark bu işte,ordaki moderatörler 15 16 yaşında burdakilerin çoğu +20,ordakiler hayal aleminde yaşarken burdakiler gerçeklerin farkında ( çok mu uçtum lan Big Grin ) neyse yeter anladınız işte,az olsun öz olsun yeter be hacı

La bendeki eğlence hitte yok. Gitmeyin hite.
Zafer'e yükleniyor bazıları ama dogruları yazıyor adam Big Grin yani bazen öyle aptal konular acılıyorki alay etmeden duramıyorsun.....Bu forumu ötekilerden farklı kılan sey ise Serkan'ın dedigi gibi ilki yası büyük insanlar ve ikincisi konulara adam gibi cevap verilmesi mesela örnek veriyim Warface Türkiye sitesi acıldı(warrockcular tarafından) orda konu acılıyor adamlar bot gibi tesekkürler & hayırlısı yazmaktan başka bisey yapmıyor.
sebebi oyunun eskisi kadar dolu olmaması herkes bıraktı ölmekte olan bi oyunun parçası burası Big Grin
(04-03-2013 04:21 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Zafer'e yükleniyor bazıları ama dogruları yazıyor adam Big Grin yani bazen öyle aptal konular acılıyorki alay etmeden duramıyorsun.....Bu forumu ötekilerden farklı kılan sey ise Serkan'ın dedigi gibi ilki yası büyük insanlar ve ikincisi konulara adam gibi cevap verilmesi mesela örnek veriyim Warface Türkiye sitesi acıldı(warrockcular tarafından) orda konu acılıyor adamlar bot gibi tesekkürler & hayırlısı yazmaktan başka bisey yapmıyor.

hitte ban yiyen adama hayırlı olsun yazanını gördüm.
(04-03-2013 05:01 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(04-03-2013 04:21 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Zafer'e yükleniyor bazıları ama dogruları yazıyor adam Big Grin yani bazen öyle aptal konular acılıyorki alay etmeden duramıyorsun.....Bu forumu ötekilerden farklı kılan sey ise Serkan'ın dedigi gibi ilki yası büyük insanlar ve ikincisi konulara adam gibi cevap verilmesi mesela örnek veriyim Warface Türkiye sitesi acıldı(warrockcular tarafından) orda konu acılıyor adamlar bot gibi tesekkürler & hayırlısı yazmaktan başka bisey yapmıyor.

+1

[Resim: lmff5.jpg]
(04-03-2013 06:18 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(04-03-2013 05:01 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

+1

[Resim: lmff5.jpg]

Ne kadar hızlı olursan ol, elbet seni de durduracak bir kız vardır.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler