Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda oyunlarda okçuluğu sevmeye başladım.Önce Far Cry 3,sonra Crysis 3 ve şimdide Tomb Raider.
Hemen kısacık bir soru.Bu 3 oyun haricinde yay kullanabileceğim FPS yada TPS oyun varmı ? Metin2 falan demeyin camdan atlarım.
Not:Assassin's Creed 3'te dahil.Onuda biliyorum

Forsaken World
Rappelzde de yay olması lazım.
Nerdeyse tüm RPG oyunlarda var.
FPS ya da TPS olarak Skyrim var.
Evet ama RPG'deki yay ile Far Cry 3'teki yayın çook farkı var.RPG'de tek tuşla çek at çek at.Ama Far Cry 3'te o okun gerilmesini,gerik tutarken[nasıl bir terimse artık] çıkan yaydaki zorlanma sesleri.AC3'te de öyle çek at ama TPS olduğu için.Ama AC3'te ki güzellik ok dümdüz gitmiyor.Sallanıyor falan giderken,bazen istemediğin yerlere gidiyor,o bakımdan AC3 güzel.Ama en iyi yay Far Cry 3'te bence.
Knight Online PVP takıl her cesıt cesıt ok ve skıll var okculugun dibine vur

Gerçek hayat var dene derim.Cidden git bi okçuluk sporuna takıl ata sporudur öyle fazlada kondüksiyon gerektirmez sanırsam.Benim bildiğim Minecraft'a ok var galiba.Google'a ''which games have bow'' yazdım bu çıktı
http://kotaku.com/5991211/video-games-ha...ow-is-best
Ben de Ok-Yay ikilisini seviyorum, sanırım kendi okunu yönetmek istiyorsun, o zaman önerim bir Türk oyunu olan Mount&Blade Warband
Oyun tamamen türkçe ve gayet zevkli, sürükleyici. Kendi yanına bir de okçu taburu ayarlarsın, savaşırsın. Tabi buna atlı okçulukda dahil, aradığın her şeyi bulabileceğin bir oyun
2. olarak da Skyrim derim, ingilizcen yeterliyse senaryosuyla tadından yenmez

Ok-Yay ikilisi derken,Crysis 3'te atınca dümdüz gideni sevmiyorum.Far Cry 3'teki gibi hatta dahada detaylısı rüzgar-uzaklık mesafesi ile ok kullanmayı seviyorum.Far Cry 3'te tam görünmeme mesafesi civarlarında aşırı uzaktan boyundan vurduğum adam vardı
Mount And Blade deneyeceğim.Teşekkürler.
warrock ta da var gir oyna