İstanbul BŞB maçında 2 kez fileleri sarsma başarısı gösteren Burak Yılmaz, İspanyol basınında geniş yer buldu.
Bu sezon G.Saray’da göstermiş olduğu performansla Avrupa’nın gündemine oturan Burak Yılmaz, attığı gollerle adından söz ettirme devam ediyor.
İspanyol basını Türkiye Ligi’nde ve Şampiyonlar Ligi’nde gol krallığında zirvede bulunan Burak Yılmaz’ın performansından övgü ile bahsetti.
İspanya’nın önde gelen gazeteleri AS ve Marca’nın Burak Yılmaz’ın performansı ile ilgili olarak Burak Yılmaz Real Madrid’e gözdağı verdi yorumunu yaptı.
KAYNAK :
http://amkspor.com/2013/03/31/ispanyolla...rdi-2.html
Ya bırak ne korkusu.Galatasaraya ezik diyip gülüyordur Mourinho...Sanmayın korkuyorlar
(03-31-2013 09:48 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Ya bırak ne korkusu.Galatasaraya ezik diyip gülüyordur Mourinho...Sanmayın korkuyorlar
O yüzden Kayseriye kadar maçı izlemek için geldi

(04-01-2013 01:44 AM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ] (03-31-2013 09:48 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Ya bırak ne korkusu.Galatasaraya ezik diyip gülüyordur Mourinho...Sanmayın korkuyorlar
He yani korktuğundan geldi öyle mi ?
Ya kendinizi kandırmayın lütfen .Fenerbahçeliyim ama Avrupa ' da Galatasaray ' ı gönülden tutuyorum.İnşallah Madrid ' i de elerler.Ama baya zor görünüyor.
Ben Jose Mourinho'nun yada Real Madrid'in Galatasaray'dan korktuğunu söylemedim arkadaş Real Madrid Galatasaray ile dalga geçip gülüyorlardır diyor eğer dalga geçip gülünecek bir durumumuz olsaydı Jose Mourinho Kayseri'ye gelmezdi umarım anlatabilmişimdir

(04-01-2013 01:44 AM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ] (03-31-2013 09:48 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Ya bırak ne korkusu.Galatasaraya ezik diyip gülüyordur Mourinho...Sanmayın korkuyorlar
o iş ahlakıdır. fatih terimde madridi izlemeye gitti ama ben sanmıyorum imparatorun madridden korktuğuna
Bende sandım önemli bir şey oldu futbolmuş iyi.
(04-01-2013 10:16 AM)h4lukg Yazılan: [ -> ] (04-01-2013 01:44 AM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ] (03-31-2013 09:48 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Ya bırak ne korkusu.Galatasaraya ezik diyip gülüyordur Mourinho...Sanmayın korkuyorlar
o iş ahlakıdır. fatih terimde madridi izlemeye gitti ama ben sanmıyorum imparatorun madridden korktuğuna
Eyvallah ona birşey demiyorum ben kimseye şu şundan korktu bu bundan korktu demiyorum adam Galatasaray'a ezik deyip gülüyordur diyo eğer Galatasaray'a ezik deyip gülseydi Kayseri'ye maçı izlemek için gelmeye zahmet bile etmezdi anlatmaya çalıştığım bu insanlar lafı istediği gibi anlıyor zaten o ayrı bir mesele.
(04-01-2013 03:32 AM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Ben Jose Mourinho'nun yada Real Madrid'in Galatasaray'dan korktuğunu söylemedim arkadaş Real Madrid Galatasaray ile dalga geçip gülüyorlardır diyor eğer dalga geçip gülünecek bir durumumuz olsaydı Jose Mourinho Kayseri'ye gelmezdi umarım anlatabilmişimdir 
Kurduğun cümleden o anlamı çıkardım ben kusura bakma o zaman
Pek umudum yok ama Fatih Terimin bu suskunluğu hayır mı şer mi bilemicem var bişeyler ?
Fenerbahçeye de Galatasaraya da başarılar dilerim