Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nokia Lumia 820 mi Samsung Galaxy S3 mü?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
oyun oynayacam,video indirip izlicem,internette sörf yaparım,gladiatus a giricem ve faceye giricem bunlar icin en ideal s3 gibi.
Bir kere karşılaştırma çok anlamsız olmuş madem s3 alabilecek durumdasın lumia karşılaştırmakda istiyorsan lumianın 920 sürümü ile karşıaştırmak lazım cevabım lumia 920 şık bir telefon olduğundanBig Grin
özelliklerden s3 daha iyi Smile
Kesinlikle galaxy s3.
Akıllı telefonu akıllı yapan özellikleri sadece samsung taşıyor Smile
Flood olcak ama durumunuz iyiyse kesinlikle Galaxy s4 ü tavsiye ederim. Ama eğer durumunuz vasat ise s4 çıktığı zaman s3 alın fiyatı 1200 civarı olur Smile
(03-29-2013 07:58 PM)Xecutioner7x Yazılan: [ -> ]oyun oynayacam,video indirip izlicem,internette sörf yaparım,gladiatus a giricem ve faceye giricem bunlar icin en ideal s3 gibi.

aynen aynılarını yapacağım Smile bende oyle dusunuyorum bu carsamba alacağız Smile bır arkadas 920 demıs 920 gorduyse farketmıstır odun gıbı. Cok kalın bırısının kafasına atsanız kafası yarılır. Hem bıde 3-5 kucuk ozellık harın ramlerı ıslemcılerı falan aynı 820nın bır artısı daha var daha şık duruyor onun ıcın 820yı dusunmustum ama s3 çok daha ağır basıyor Smile
(03-29-2013 10:17 PM)RoseOfSharyn Yazılan: [ -> ]
(03-29-2013 07:58 PM)Xecutioner7x Yazılan: [ -> ]oyun oynayacam,video indirip izlicem,internette sörf yaparım,gladiatus a giricem ve faceye giricem bunlar icin en ideal s3 gibi.

aynen aynılarını yapacağım Smile bende oyle dusunuyorum bu carsamba alacağız Smile bır arkadas 920 demıs 920 gorduyse farketmıstır odun gıbı. Cok kalın bırısının kafasına atsanız kafası yarılır. Hem bıde 3-5 kucuk ozellık harın ramlerı ıslemcılerı falan aynı 820nın bır artısı daha var daha şık duruyor onun ıcın 820yı dusunmustum ama s3 çok daha ağır basıyor Smile

s3 e tek gecerim bundan sonra Big Grin
bunları yapıcam ben bu telefonu şiddetle tavsiye ederim Big Grin Big Grin
ve birçok telefonda uygulama problemleri var samsunglarda pek fazla sorun yok android de cok iyi.
Lumia nın uygulamaları kısıtlı. Windows olduğundan dolayı fazla oyun program mevcut değil fakat S3 de her türlü programı vs bulabilirsin ve S3 ü de tavsiye ederim uzun süredir kullanıyorum memnunum.
Kardeşim yorumları gördükten sonra utandım ya.Bilen bilmeyen herkes yorum yapmış.En önemlisi amacın nedir ?

Internet hızı ( Sosyal medya vs. )
Kamera
Stabilite
Özel dokunmatik ( Kışın eldiven işliyor )

Amacın bunlarsa Lumia 820 her türlü önde

Çok oyun oynarım uygulama felan uğraşıp uğraşıp silerim Canım sıkılınca kendi zevkime göre kişiselleştirme ( root ) yaparım diyorsanda S 3 önde.
Uygulama yönüyle windows market iyi fakat aradığın her oyunu bulamayabilirsin.
(03-31-2013 01:44 AM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Lumia nın uygulamaları kısıtlı. Windows olduğundan dolayı fazla oyun program mevcut değil fakat S3 de her türlü programı vs bulabilirsin ve S3 ü de tavsiye ederim uzun süredir kullanıyorum memnunum.

Windows uygulamaları kısıtlı değil oyunları kısıtlı
Ayriyetten kıyaslama yanlış olmuş.Biri orta segment ( lumia 820 ) biri yüksek segment ( s3 )

Doğru kıyaslama s3 le Lumia 920 arasında olur.
Bu ikisi arasındanda çok fazla oyun oynamam diyorsan kesinlikle Lumia 920 her türlü önde.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler