Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Proxy
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Warrock Proxy İndirmek İstiyorum, Fakat Güvenli Bir Yer Bulamıyorum.
Sizler Biliyorsanız, Nerden İndirebilirim?

turk0lord

proxy kullanmak ban sebebi.hackshield tarafından ban yersin
Bir zamanlar bende kullanıyordum.Ama bu aralar Hack decetted hatası veriyor herkezde.Çalışan bulursam sana yollarım Ö.M yoluyla .Ayrıca oyun düzenini bozmazsan hiç bi şekilde ban yemiyorsun . 1 yıla yakındır kullanıyorum .
(01-08-2010 12:22 PM)turk0lord Yazılan: [ -> ]proxy kullanmak ban sebebi.hackshield tarafından ban yersin

1 Lv'lik çar ile girer, ilk bir deneme yaparım. Daha sonra kendi çarımla girerim. Smile

(01-08-2010 12:27 PM)aLoneRapper Yazılan: [ -> ]Bir zamanlar bende kullanıyordum.Ama bu aralar Hack decetted hatası veriyor herkezde.Çalışan bulursam sana yollarım Ö.M yoluyla .Ayrıca oyun düzenini bozmazsan hiç bi şekilde ban yemiyorsun . 1 yıla yakındır kullanıyorum .

Teşekkürler, bekliyorum.
Açıkcası bu konu ile K2'nin tam olarak resmi bir açıklaması yok ama ban riski var fakat pixel'in açıklamasına göre bulunduğunuz serverın düzenini bozmazsanız bir sorun çıkmaz.
Link verirdim ama illegal olduğu için üzgünüm.
Link verecekseniz ÖM ile verin. Sitemiz bu tip verilen linklerde aracı olmak istemez. Key-log vede benzeri programcıklar olabilir linklerde.
Referans Adresler