Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türkiye 1 - Macaristan 1
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki altıncı maçta Türkiye ile Macaristan mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere tamamlandı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve Sırbistan Fubol Federasyonu'ndan hakem Milorad Mazic'in yönettiği maçın ilk yarısı 0 - 0 berabere sona erdi. Türkiye 63. dakikada Burak Yılmaz'ın gölüyle öne geçti. Macaristan'ın beraberlik golü ise 71. dakikada Daniel Böde'den geldi.

Bu sonuçla Macaristan puanını 11'e yükseltirken, Türkiye ise 6. maçlar sonunda 7 puanla 4. sırada kaldı.
brezilyaya gitmediğimiz belki iyi olacak neme lazım brezilya falan çıkar 5-6 atar
(03-26-2013 11:53 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]brezilyaya gitmediğimiz belki iyi olacak neme lazım brezilya falan çıkar 5-6 atar

Hep olumsuz düşünmeyelim Sad Ya biz atarsak ? SmileSmile
Olumsuz yönü neden söylemedin Sad

ELENDİK !
(03-26-2013 11:53 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]brezilyaya gitmediğimiz belki iyi olacak neme lazım brezilya falan çıkar 5-6 atar

Birde bardağın dolu tarafından bakmak gerekir tabi :)
(03-27-2013 12:42 AM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]

Birde bardağın dolu tarafından bakmak gerekir tabi Smile

Milli takımımızın genel takım seçimi böyle yapılıyor: avrupada oynayanlar+gs+fb+onur (o da volkan formsuz diye)
Milli takımda FB-GS karması olduğundan beri izlemiyorum maçlarını.
Gs ve fb den oyuncu yerine bjk veya trabzondan mı almalılardı ? Bjk den alınacak tek adam Oğuz o kadar selçuk inanla nuri şahin yerine kimi koyabilecekler ortaya bu ikisinden daha iyi ? yada burak ve umut yerine kimi koyacaklar ? saçmalamayın gs fb karmasıymış adam gibi oyuncu çıkarsın öbür takımlar alınır.
Arda,Burak Gibi oyuncuları 2. yarı alırdım her topu öldürdüler Arda A.Madrid'e Gideliden Beri Pas Atmayı unutmus Ayrıca Takımda Sanki Bir Liderlik Havasına Bürünmüş durumda Hee Abdullah Avcıya Gelirsek Ona birileri 2002 Dünya Kupası ve Euro 2008'in maçlarını izletsin belki ozaman İstifa Eder Son olarakda Eğer Zaten Sen Macarlarla Kafa kafaya top oynayıp brezilya'ya Gitseydin İnanın haluk'un Söylediği Gibi Arjantin ispanya gibi takımlar sana 5-6 Atardı Ama Artık Eleendik..!
Necep-Oğuzhan-Ersan-İbrahim Toraman- Gökhan - Mustafa Pektemek gerçekten çok iyi iş yapıyor milli takım demekte istemiyorum artık. Fb-Gs karması demek istiyorum.
Referans Adresler