Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FreeZone İçin Desteğinize İhtiyacımız Var :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler okulumuzu Vodafone FreeZone'da temsil edecek One Day grubumuz için desteğe ihtiyacımız var Adele'in Skyfall şarkısıyla çıkacağız yarışmaya.Provalarda herşey mükemmeldi cuma günü yarışma var ve şimdiden oylamalar başladı,1 oy da siz vererek bize destek olabilirsiniz Smile

http://vodafonefreezone.com/LiseninYildi...sterID=298
Oyumu Verdin Arkadaşlarada Söyledim Oyumuz Seninle Başarılarr Smile
Teşekkür ederim destek olan herkese Smile
Oylara Göremi Seçiliyor,Şarkıya Göremi
(03-26-2013 06:31 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Oylara Göremi Seçiliyor,Şarkıya Göremi

Şarkıya göre,oylamada yanlış hatırlamıyosam ilk 3 grup yarı finale kalmadan direk finale gidiyor.Oylamanın tek artısı bu
Sevindim.Bizim Lise Katılmıyor Sad...Bari Tanıdığım Birinin Grubu Kazansın Yüzümüz Gülsün

Yeniden Başarılar....
Yakın arkadaşlarım katılıyor, seneye bende ritim gitarist olarak geliyorum. Arkadaşlarım Foo Fighters-Walk söyleyecekler.
176. oy benden + FaceBook'ta paylaştım.İnşallah kazanırsınız.Skyfall iyidir Smile
Aslında bende Bass Gitar olarak çıkıcaktım bizim grupla beraber ama derslerim pek iyi değil şu ara toparlamam lazım o yüzden katılmadım çıktım yarışmadan.Seneye belki bateriye geçerim Duman'dan bi şarkı söyleriz Big Grin Bizde öyle bir şey ki tüm grup üyeleri Duman hastası Big Grin
Başarılar ins dilediginiz gibi gecer Wink
Referans Adresler