Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet Sitesi Yapmak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar matematikten proje ödevi aldım ve bir internet sitesi hazırlamam gerekiyor.İçinde konu anlatımları soru çözümleri vs olacak şekilde.Site yapmamda yardım edecek birileri var mı ?

Not:Bilmediğin şeyi neden alıyorsun diyebilirsiniz doğal olarak aslında hoca soru bankası bitirmemi söylemişti zaten soru çözebilsem niye alıyım proje ödevi fln diyerek internet sitesi yapmayı teklif ettim.
tr.gg üzerinden site açabilirsin bedavaya.Soru çözümlerini ise google da arat örneğin 10.sınıf trigonometri konu anlatımı vs vs bayağı videolar çıkıyor onlardan seçip siteye koyarsın olur biter
tr.ggden siteni ac soru ve cozum bulcak site cok oralardan yuklersın.
(03-25-2013 06:55 PM)llkmbicellx Yazılan: [ -> ]matematikten proje ödevi aldım ve bir internet sitesi hazırlamam gerekiyor.

Nasıl kabul etti ? Big Grin
(03-25-2013 08:39 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(03-25-2013 06:55 PM)llkmbicellx Yazılan: [ -> ]matematikten proje ödevi aldım ve bir internet sitesi hazırlamam gerekiyor.

çok iyi bi şeyler yapacağımı ve onun adını vereceğimi söyledim inandı oda Big Grin

ayrıca tr.gg yani beleş domain kullanmıycam hocaya ümit verdik adam akıllı bir şey olmasını istiyorum yani önemli olan tasarım, tasarımı nasıl yaparız yada yaparım diyen yok mudur ?
Umudunu kırmak istemem ama internet sayfası yapma işini bilmiyorsan yaş o iş Smile
Domain + Host alman lazım adam akıllı şey için en düşüğüde aylık 30 tl Big Grin script ve tasarımları kendi hediye olarak veren siteler var kağancığım DOST
Keşke soru bankası bitirseymişsin Sad
domain+host alıcam dersen en az 3 hafta o iş üzerinde uğraşman lazım tasarımıydı falandi filandı.tr.gg nin güzel tasarımları var kullanabilirsin öyle kıytırık birşey olmaz emek verirsen ortaya güzel şeyler çıkarırsın,tr.gg yi dene derim
(03-25-2013 08:47 PM)llkmbicellx Yazılan: [ -> ]
(03-25-2013 08:39 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

çok iyi bi şeyler yapacağımı ve onun adını vereceğimi söyledim inandı oda Big Grin

ayrıca tr.gg yani beleş domain kullanmıycam hocaya ümit verdik adam akıllı bir şey olmasını istiyorum yani önemli olan tasarım, tasarımı nasıl yaparız yada yaparım diyen yok mudur ?

Site yapmak öyle kolay bir iş değil, kodlar ile boğuşmak falan.. Ayrıca bedava yapacak birini de bulacağını sanmıyorum açıkçası. Çevrende tanıdığın bu işi bilen birileri varsa belki bir ihtimal. Kendim yapacağım dersen bu iş hakkında bilgin yoksa sen ekrana bakarsın, ekran sana bakar Smile En iyi çözüm arkadaşların dediği gibi bedava siteler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler