Ta Ta Ta Tammm !!
Tabikide beklenicekti.Benim herhangi bir oyunu sorunsuz oynamam imkansız.ZombiRock bile açılmıyor siyah ekran kalıyor

Neyse konu :
Battlefield 3 oynadım her zamanki gibi 30 ölüm 0 öldürme ile çıktım o gece.Bir sonraki sabah girdim bir baktım ayar terk.C ye basıyorum araç kamerası dışarı çıkmıyor.Jeti dışardan göremiyorum normal olarak tosluyorum.Silahın aimi gözükmüyor.Ha bide aracı spotlayınca ses geliyor askerimden spotladım şurada helikopter var falan diye ama bana spotlama işareti yok.Bu 3 sorunu OYUNU SİLMEDEN çözebilirmiyim.Oyunu yüklemek originden 4 gün sürüyor çünkü.Yardım etmeyecek yorum yapmasın.Teşekkürler iyi forumlar.
Bazı serverlerda bir takım özellikleri kısıtlıyorlar harita gözükmemesi kendi takım arkadaşını vurma vs vs. genelde Hardcore modunda oluyor bunlar. Server browser den Normal olarak işaretleyip bir daha dene istersen. Yada Bf3 de dil seçeneğini değiştirdiysen sorun olabilir. Rusça yı ingilizceye çevirirken arkadaş da sorun çıkmıştı onunda silah falan gözükmüyordu.
Spot gözükmemesi server ile alakalı hardcore'da oluyor genelde. Fakat diğerleri hakkında kesin bir bilgim yok
Hardcore olan serverlara girme düzelir
Hard Core serverlar mükemmeldir candır can. Bence alış onlara

Hardcore server asıl oyunun zevkinin çıktığı server. COD'daki gibi herkes birbirine tek atmıyor hardcore'da, oyunun tam zevkini alıyorsun. Bence alış hardcore'lara
Neden alışayım ki? Saçma sapan birşey.Araca dışardan bakamadıktan sonra neden oynayayımki.BF3'ün ne zevki kalır.
(03-25-2013 07:59 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Neden alışayım ki? Saçma sapan birşey.Araca dışardan bakamadıktan sonra neden oynayayımki.BF3'ün ne zevki kalır.
Saçma sapan mı

? 'Gerçekçilik' için almamış mıydın sen BF3ü ?
Al sana gerçekçilik, araçlara dışarıdan bakacak olduktan sonra GTA V'i bekleseydin keşke.
Her zaman 30 a 0 gidem adam hardcore girince neden böyle sorun yaptı anlamadım neyse hardcore servera girmişsin bu kadar basit hardcore da canın 60 da kalır göremezsin ve yeniden dolmaz ,araçları dıştan göremezsin , o aim olayı felan yoktur , galiba hit detection da yok yani normal servere gir hardcore istemiyosan.Server browser'ın en üste dlc lerin sıralandığı yerin sağında normal,hardcore,infantry only oraya bir göz at
1- Gerçekçilik GRAFİK ile olur.Uçağa helikoptere binip kamera değiştirmeden 5 cm kare yerden önünü görmeye uğraşmakla olmaz.Ha oyun değil sanki gerçekten savaşıyoruz duygusu dersen tamam.Ama daha 6 level olmaya uğraşan ve yalnızca Assault [Medic] kasan biri olarak,Hardcore işime yaramaz.
2-Yanlış anlamışsın

Çok güldüm
30 a 0 kasan değil.0 a 30 kasan.0 ÖLDÜRME yani hiç kimseyi öldürmeme 30 ÖLME yani 30 kere yere yapışma.Kötü oyuncu olduğum için değil.Oyuna hala alışamadım.Ve laptop bana çok yakın durduğu için silahın aiminden başka detaya bakamıyorum.Sürekli tek noktaya bakabiliyorum.Oyunda çok detay olduğu için ve ekranında dibinde olduğum için adamı göremiyorum.Ama Spotlamayı öğrendikten sonra düzeldi.artık 7'ye 11 falan kasıyorum.7 ÖLDÜRME 11 ÖLÜM.