Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nexon ve saçmalıkları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oyunu zorda olsa oynamaya calısıyorum ama bu adminler ya bizi yiyor yada harbi aptallar gamersfirstte sikayet ederdik ama bu adamlar daha beter o zamanlar oyunculara güven olmasa bile adminlere vardı support mükemmeldi mesela örnek veriyorum bi silah alıyorum ve gelmiyor ticket atınca nexonda hazır ve negativ olan cevaplar gönderiyolar ama gamersfirst zamanında adminler insaflıydı verirlerdi size birkac örnek vericem simdi ve isteyen bu konu altına neyi sevmedigini veya neyin onu en cok sinir ettigini yazabilir.

1-Artık lvl atlayınca sözde hediye veriyor ama cogusu gelmiyor hikaye ticket atıncada bisey yapamayız gibisinden cevaplar geliyor , lv 86da dual-ak47 geliyor sacmalıga bakarmısınız? Daha bizde böyle bir silah yok ne zaman gelicekse artık koreye 2011 yılında geldi biz hala bekliyoruz.

2-Patchlere gelirsek onursuzlar listesini bi iyi buluyorum oda fazla işe yaramıyor ama neyse insan bari her ay en azından 1 silah ve 1 harita ekler oyuna yani koreden o kadar gerideyiz ki hic oyunla ilgilendikleri yok , onlarda 2011'de cıkan haritaları ve silahları biz hala bekliyoruz....

3-Hackschield hile programı ile girenleri kaydediyor diyolar ama hic öyle bisey yok gecen ay 3-4 defa karsılastıgım adam hala bann yememiş zaten ümidimi kestim ama azalmıyorda 1,5 aydır cogalma var her odada nerdeyse hack var yine 2-3 admin günde en fazla 3 saat girip bannlıyor ve cıkıyor sonra bu adamların ne yaptıklarını gercekten merak ediyorum.

4-EXP eventleri yaptıkları sayılı iyi şeyden biri bunu mesela her hafta yapabilirler ama 2 ayda bir yapıyolar nedense artık hadi oyunda kasmak kolay olsa anlıcam ama warrock kadar zor kasılan oyun görmedim..Hele premium olmadan ızdırap gibi birsey oynayan anlar dedigimi 15 turdan sonra sinir krizleri geciriyor insan.

5-Yapılan eventlerde PW yazmak yerine sacma sacma sorular soruyolar artık insallah böyle devam etmez cünkü sorular ingilizce ve oyunun yarısı ingilizce bilmiyor kalıyolar öyle yada biraz önce yapılan evente bekliyordum oda acıldıgı anda doldu ama PW geçmemişti yüksek ihtimal TSden yada warrock global sitesinden verdiler buda ayrı bi sacmalık eskiden warrock-stats adminleri yapardı yada cok özel bisey olunca TSde toplayıp verirlerdi

Benden bu kadar aklıma suan başka bisey gelmedi bunuda bi anlık sinirle ama kafamda uzun süredir durdugu için yazmak istedim.

İyi forumlar!
Ben uzun süre önce bıraktım kafam rahat. Üzüldüğüm tek şey o kadar zaman harcayıp kastığım 60 level çar.
Gamefirst oyunu tekrar devir alsan keske
Bende uzun süre önce bıraktım kafam rahat.
Üzüldüğüm tek şey o kadar zaman harcayıp kastığım
78, 70, 54, 48, 49 level çarlar.
valla aynen ya oyunu bıraktım üstümden sanki bi yük kalktı eskıden (gamefirst zamanında) bu oyundan gercekten zevk alıyodum ve verdıgım paralara acımıyodum ama nexon ıtemlerı hep pahalı yaptı hemde oyunun ıcerıgını asırı derecede bozdu dıkkat edersenız eskı pro oyunculardan kımse kalmadı adamlar anladı cunku her taraf wh hack v.s onlarında bı unvanı vardı sonucta kendılerını hacklere ezdırmeden bıraktılar gıttıler bende en cok 4 yıldır emegım olan 80 lwl charımın bosa gıtmesı oldu baska bısey degıl benden bu kadar Sad
nexon'a Geçince Bitti bU oyun eskiden 3 gün gold 10 gün gold silver 30 bronz 30 günn preler vvardı parası olmayan en azından gider 3 gün çekerdi ama şimdi öylemi zorla 30 gün gold aldırmaya çalısıyorlar 30 Tl'ye Famas yılda 1 kez geliyor Yani Kısacası bu oyun gamerfirste olsaydı yine yürürdü gibime geliyo.....
haklısın kardesım çok dogru yazmıssın
nexon oyunun içine etdi zaten oyuna bende ne zamandır girmiyorum zaten hacklerden doğru dürüst oynıyamıyoruz bile oyunun eski zevki yok
Referans Adresler