Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ygs' ye Gireceklere Tavsiyeler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Okuyan kişiye yardımcı olabileceğini düşündüğünüz bilgileri kısa kısa maddeler halinde yazarsanız sevinirim. Sınava gitmeden buraya göz atan gençlere bir faydamız dokunsun Smile

Eğer bir soru çok kolay geliyorsa gerçekten çok kolaydır vakit kaybetmeyin işaretleyip geçin.

Soruyu dikkatli okuyun gerçekten dikkatli okuyun misal "aşağıdakilerden hangisi için 'doğru olduğu söylenemez' ifadesi yanlıştır" gibi birşey görebilirsiniz.

Soru çok zor görünüyorsa küfredin hala zor geliyorsa iyice çirkinleşin.
sınavın bitisine dogru saate küfür eder gibi bakın ösym yetkilileri gerekeni anlar.
herkese basarılar.
YGS ' nin gireceği arkadaşlara başarılar Smile
Emin olun ki sınav esnasında aa şu soru çok kolay denilmiyor Big GrinBig Grin
Ben hala heyecandan uyuyamadım müdürün verdiği belge giriş belgesi değilmiş sabahın köründe internet kafe arayacam abi şu sınavı öyle bir aşıladılar ki insanlara bir yer tutturamayan kişilere insanların acıyarak bakacaklarına eminim.
(03-24-2013 12:04 AM)Yusuf B. Yazılan: [ -> ]YGS ' nin gireceği arkadaşlara başarılar Smile

Big GrinBig GrinBig Grin
SBS 7. sınıftayken, zıbışlığına baktım millet zırlıyo çok zor diye. Güle güle 'okuldaki sınavlar daha zor ehe ehe' demiştim anneme, etraftakiler de duysun diye hafiften yüksek bi' sesle. 2-3 kişi üstüme yürümüştü Big Grin YGSde de yapmayı planlıyorum nasıl geçerse geçsin. 2 yıl kaldı Big Grin
Komşunun kızına çok pis girmiş sınav ağlıyor Big Grin İlk karşılamamızda nasıl geçti tarzı sorularla acısını deşmeyi planlıyorum.
Sınava zar zor girebildim polis sağolsun zor aldı içeri fakat zor bir sınav değildi Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler