Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sertifikalar hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İyi günler. Başlıkta belirttigim gibi sertifikalar hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Dün hocam aşağıya yazacagim sertifika isimlerini verdi 4 tane 100 tl imiş. Sertifikalar şunlar;

-ISO 9001 KAlite yönetim sistemi,
-ISO 14001 Çevre yönetim sistemi,
-OHSAS 18001 İşçi sagligı ve is gorevi,
-ISO 22000 Gıda görev ve yönetim sistemi.

(ilk ikisinin önemli olduğunu söyledi hoca)

1. sınıf Bankacılık ve sigortacılık okuyorum. İlerde lazım olur mu bunlar fikirlerinizi, tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz. Teşekkürler.
9001 14001 18001 zaten üçlemedir ama bu tamamen gereksiz. Her türlü sertifika gibi buda gereksiz. Parayla sertifika satıyorlar. İyi ve karlı bir sektör. Sakın olaki bu numaralı yemeyelim. Önemli olan sertifika almak değil eğitimini almaktır. 1-2 günlük seminerler ile kimse bir firmada İSG yönetmeliklerini yerine getiremez. Eğer ileride İSG uzmanı olmak istiyorsan bunların eğitimini almak gerekli detaylı olarak.

Bankacılık ve Sigortacılık okuyorsan bu sertifikaların senin ne işine yarayacağınıda anlamadım o ayrı.
Haklısın. Bende böyle ucuza verirler mi diyordum. Verseler bile ucuza verilen birşey pek işe yaramaz. teşekkürler.
ne ucuzu ben hayatımda ilk kez 100 liraya sertifika gördüm =D
4 tane ama abiSmile
Referans Adresler