Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: YGS 2013
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler sene başında belirttiğim gibi sınavdan ötürü aranızda yoktum hala da yokum diyebiliriz.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum bana göre sınavın olayı psikolojik faktörlerdir. Ne kadar iyi bilirsen bil sınav anını iyi yönetemezsen bir şey yapamazsın. Size tavsiyem şu, sınava iyi çalışamamış olabilirsiniz konu eksikleriniz olabilir dolayısıyla güvenli giremezsiniz sınava. Kafanızda hep eksik olduğunuz konu döner dolaşır. Bunu hiç yapmayın kendinize. Böyle güvensiz ve "eksik olduğunuzun bilinciyle" sınava girerseniz hüsran olur. Uzun lafın kısası kendinize güvenin. Eğer ille de benim şu konu eksiğim falan var bilmem ne diye girerseniz bildiklerinizi de yapamazsınız bunu gayet iyi biliyorum ne alakası var falan demeyin.

Neyse beyler herkese başarılar diliyorum pazar günü için. Allah yardımcımız olsun.

Not: Ladin, çam, köknar, sedir bunlar açık tohumlu bitkiler unutmayın Big Grin
Not2: Eğer sınavı yetiştiremeyenler varsa "oğluum 160 dakika lan" desin kendine tamamdır. (çalışıyor)
Benim olayım Lys ile o yüzden çok fazla kasmıyorum kendimi, zaten öyle pek stres yapan bi insanda değilim. İnşallah şöyle iyisinden bi net çıkartırız. Smile Hem notlar iyi geldi, kendime emir vermeyi düşünüyorum Big Grin

" Sen bu soruyu yaparsın lan " gibisinden Big Grin
(03-22-2013 09:05 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Benim olayım Lys ile o yüzden çok fazla kasmıyorum kendimi, zaten öyle pek stres yapan bi insanda değilim. İnşallah şöyle iyisinden bi net çıkartırız. Smile Hem notlar iyi geldi, kendime emir vermeyi düşünüyorum Big Grin

" Sen bu soruyu yaparsın lan " gibisinden Big Grin

Kesinlikle ben de lysyi cok daha fazla onemsiyorum ygs %40 etkiliyor diyolar ama pek de öyle degil gibi. Kısacası LysAkarTR Big Grin
Lys'ye tabiri caizse it gibi çalışmam lazım Smile Hedef bu doğrultuda yapacak fazla bir şey yok Smile
Genelde o "oğluuuum 160 dakka lan" cümlesi bitime 10 dakika kaldığında akla geliyor Big Grin
Bende kimyadan koptum geldim şimdi Smile ,

Allah tüm sınava giren öğrencilerin yanında ve yardımcı olsun inşallah.
Soru çokmu zor geldi küfür edin hala zormu geliyor iyice çirkinleşin.
(03-22-2013 10:27 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Bende kimyadan koptum geldim şimdi Smile ,

Allah tüm sınava giren öğrencilerin yanında ve yardımcı olsun inşallah.

Amin. Smile

(03-22-2013 10:44 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Soru çokmu zor geldi küfür edin hala zormu geliyor iyice çirkinleşin.

Bu Ygs soruları uzaydan inme. İnsanı çileden çıkartır Smile
Bu arada Beşiktaş Eurolague'de maç kazanmış beyler. Bunu da goz onunde bulundurarak Ygs'ye daha olumlu bakabilirsiniz.
Dünya'ya bir kere geliyorsunuz. Boşverin çalışmayı ve hayatın tadını çıkartın. Zaten son bir gün kala çalışmanın bir faydası olmaz. Zbogom.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler