Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
1- Bu şarkıyı çoğu kişi biliyordur tvdeki programlarda genelde çalınır.
2- Bu herşeye maydonoz olup ben 2 konu açınca yeter lan flood yapma diyenler şimdi nerde.Tamam bende maydonozlaşıyım.

FLOOD YAPMA 3 KONU AÇTIN YETER !
(03-21-2013 10:49 AM)Dante Yazılan: [ -> ]1- Bu şarkıyı çoğu kişi biliyordur tvdeki programlarda genelde çalınır.
2- Bu herşeye maydonoz olup ben 2 konu açınca yeter lan flood yapma diyenler şimdi nerde.Tamam bende maydonozlaşıyım.

FLOOD YAPMA 3 KONU AÇTIN YETER !

Smile

Adminler yanlış birşeyler görürler ise konularımı silebilirler sen hiçbir şey söyleyemezsin Wink
Dostum bilerek tartışmaya götürüyorsun farkındasın değil mi ? Ben birşey söyleyemezsem şikayet olarak algılanabilir tabi sen algılayamıyor olabilirsin.
(03-21-2013 01:09 PM)Dante Yazılan: [ -> ]Dostum bilerek tartışmaya götürüyorsun farkındasın değil mi ? Ben birşey söyleyemezsem şikayet olarak algılanabilir tabi sen algılayamıyor olabilirsin.

Floodla ne alaka, onun postların konuları farklı ? Sen her minecraft zımbırtısı için yeni bir konu açıyordun bir ara. Aynı şey mi ?
Referans Adresler