Arkadaşlar yukarıda ki saç spreyini kullanıyorum 15 gündür belki 1 ay a yakındır fakat sormak istediğim sorular var arkadaşlara zararları nelerdir forumda kullanıp'ta zararını görüp bırakanlar var mı ? Ailemizde saçı dökülen veya saçla ilgili sorunları olan yok ( genetik saç dökülmesi vs ) ve bende spreyi kullandığım için şüpheliyim saçlarımı döker diye.
Edit : Veya sprey kullanmayıp saç köpüğü'mü kullansam ? Ve bir zaman sonra saç döker mi ?
Bu saç spreyi favorim 1 senedir kullanıyorum, nekadar sıksamda sertleştirmiyor diplere gitmiyor. Jöle kullanmak saç diplerini havasız bıraktığı için dökülmeye yatkınsa hızlandırıyor ve donuk görüntü veriyor. Bu tür şeyleri 1 gun bıle kafada tutmamak gerekiyor.
Hayatımda sadece 5-6 yaşlarında amele gibi düğünlere giderkenki 1 gram ve 3-4 kere sürdüğüm Fenox muydu neydi yeşil jöleler hariç hayatımda jöle ve saç spreyi kullanmadım.Son 7-8 senedir şampuan hariç saçıma birşey değmiyor.En sağlıklısı.Yakışıklı olucam diye kafayı terk duruma getirmeyin.En güzeli doğal olmak.Saçlarını 3 numara kestir senden yakışıklısı yok

Jöle yada vaks ( nasıl yazılıyo bilmiyorum) bunları kullanmaktansa sprey kullanman daha iyi.Ancak şunu belirteyim bir aralar amcamın berber dükkanında çıraklık yaparken sprey sıkıldığı zaman nefesini tut koklama ciğerlerine gider diyorlardı buna dikkat et yeter başka bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum birde abartmadan sık hafifçe o tutuyor zaten saçı
Bence en iyisi kullanmamak

Benim saçlarım çok terlediği için çok kaşınırdı şampuan değiştirdim kaşınma kalmadı

benim gibi saçı uzunlar için köpük öneririm.
(03-23-2013 06:05 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]benim gibi saçı uzunlar için köpük öneririm.
Bende köpük kullanmayı düşünüyorum fakat bir kaç arkadaşım köpüğün saçtan çıkması zor dediler acaba doğrumu sence de ?