Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar Mühendisi Olmak için Lise Önerisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar pc mühendisi olmak için hangi lise daha uygundur bilen arkadaşlar yardım edebilirmi ? şimdiden teşekkürler Smile
Bilgisayar okuyacağım diyorsan ciddi bir kulvara giriyorsun ve ciddi puanlarla karşılaşacaksın Smile Öğrencilik hayatın Kodlama dilleri , Algoritmalar , Matematik , İstatistiklerle geçicek ama tabi bitincede mis gibi mesleğin elinde olacak o ayrı mesele Smile sana önerim düz liseye git ben meslekden 9. sınıf sonunda teknik liseye geçtim ama gel gelelim mat yok , altyapı yok meslek üzerine daha düşüldüğü için ilkten iyi geliyor karne ortalaman fırlıyor falan ama göz yanılmaları bunlar DOST YGS , LYS 'de kodlama dilleri sormuyorlar (sorsalardı ve sıralamaya giremeseydim ş.'sizdim Smile ) o yüzden altyapı , matematik , geometri , fen dalları çok önemli olduğundan sen düz liseye git sınavda daha rahat ediceksin ancak üniversiteyi kazanınca kodlamada biraz sıkıntı yaşatabilir sana ama ben özel üniversiteye gidecem dersen tabikide Teknik liseye git çok daha hazırlıklı başlarsın üniversiteye

umarım yardımcı olmuşumdurbeyfendi
matematik falan için niye düz lise Sad anadoluya gitsin işte
anadolu lisesine gidebiliyorsan git gidemiyorsan düz lise tavsiye etmem meslek veya teknik lise oku evet okulda matematik filan göstermiyorlar ama bu acıgıda kendin calısarak giderebilirsin
Hocam lisenin tek etkisi üniversiteyi kazanmak için gerekli bilgileri vermesi yani gidebileceğin en yüksek puanlı liseye git ve istediğin bölümü kazanmak için gerekli puanı almaya bak.
gidebilcegin en iyi liseyi tuturmaya calıs ve bence okudugun bilgisayar bolumu donanım olamsın yazılım oku derim
Meslek lisesi falan gitmen pek iyi olmaz. Fen,anadolu veya düz puanına göre girersin. Matematik öyle kendi başına halledebileceğin bir ders değil. Birde sakın ama sakın son seneye bırakma. Erken başla azar azar hallet yoksa ilerde tepene binerler, taşıyamazsın.
Çalışmak çalışmak çalışmak..
@1 o zaman sen ilkokullusun Smile
Fen liseline git.
Referans Adresler