Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Merhaba WaRrockTR Ailesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle Merhaba arkadaşlar. Benim adım Oğuzhan . Şuan Lise 1 e gidiyorum Bursa'nın Orhaneli İlçesinde oturuyorum . Ailemden ayrı Bursa'da Motorlu Araçlar Teknolojisi Anadolu Teknik Lisesini Okuyorum.Aslında ben WaRock Oynamıyorum Bıraktım Çünkü derslerime warrock oynarken vakit harcamıyordum. O yüzden WaRrock'u bıraktım 1 ' Seneye yakın oluyor.

Buraya zaten kayıtlıydım ama fazla girmediğim için şifreyi filan unutmuştum.
Şimdi Sorarsanız Sen WaRrock'u Bıraktın Madem neden hala burdasın derseniz Amacım Burda WaRrock'da tanıdığım arkadaslarım abilerim var onlarla dostluğumu devam ettirmek ve de herkesin acısına , mutluluğuna ortak olmak.Biz bir Aile'yiz. Okulumu bitirip belirli bir kariyere gelince WaRrocka devam edeceğim inşallah. İnşallah ozaman WaRrock halen devam Eder Smile

Burada İnşallah Cuma Cumartesi Pazar Günleri sizlerle olacağım .Çünkü ailemi görmeye geliyorum bu yazdığım günler. o zaman sizlerlede ilgileneceğim.
Aramıza Hoş Geldin Kardeşim Keyifli Vakitler Gecirmen Dileğiyle.. Bu Arada Senin ''Rayligh'' Harun Abi İle Bir Alakan Varmı ?
(03-16-2013 04:47 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Aramıza Hoş Geldin Kardeşim Keyifli Vakitler Gecirmen Dileğiyle.. Bu Arada Senin ''Rayligh'' Harun Abi İle Bir Alakan Varmı ?

Harun abi ile ben oyunda tanıştım akraba gibi bi durum yok sadece yakın dostlarındanım. Abi kardes gibiyiz onla .
Zaten çoğumuz Wr'yi bıraktı forumumuzda sadece wr üzerine değil, burda güzel vakit geçirebilirsin.Aramıza hoş geldin
Aramıza tekrar hosgeldın kardesım. Forumda iyi ve eglenceli vakit gecirirsin inş.
Evet çoğumuz bıraktı forumları, oyunları.Burada zaten eğlenmek güncel konulara bakmak hoş ortamlar kurmak buradaki sorunları olanlara yardım etmek için buradayım.Amacım zaten bu. Şimdi ben Lise 1 'e gidiyorum yaşım fazla büyük değil ama bazı konularda biraz iyi olduğum için, işte Bilgisayar olsun öbür konular olsun WaRrock'u 4 sendir oynadım oyun konusu olsun yardımcı olacağım inşallah.
[undefined=undefined]Hoş bulduk ,[/undefined] Bu arada Hepiniz Sağolun.
Referans Adresler