03-16-2013, 01:43 PM
Arkadaslar virüs programı arıyorum önerilerinizi bekliyorum iyi olan bitane + warrock gibi oyunları virüs olarak algılamayanlardan
3-4 ay Trend Micro kullandım gercekten cok kaliteli ama test versiyonuydu.Ve artık onuda indiremiyorum ne yazıkki
AVG indirdim baya iyi biseye benziyordu ama warrockta 206 hatasına sebep oluyordu(kapatsam bile)..Söyle iyi bitane varsa bildiginiz & kullandıgınız yazın.....
Bide bilgisayarı temizlemeye yarayan Cleaner gibi programlarda önerirseniz süper olur cünkü suan elimde 1 seneden beri kullandıgım i3 laptop var yaz tatiline kadar idare etmem lazım onla , ondan sonra temelli olarak Türkiyeye dönüyorum tekrar. Simdiden tesekkürler!
3-4 ay Trend Micro kullandım gercekten cok kaliteli ama test versiyonuydu.Ve artık onuda indiremiyorum ne yazıkki
AVG indirdim baya iyi biseye benziyordu ama warrockta 206 hatasına sebep oluyordu(kapatsam bile)..Söyle iyi bitane varsa bildiginiz & kullandıgınız yazın.....Bide bilgisayarı temizlemeye yarayan Cleaner gibi programlarda önerirseniz süper olur cünkü suan elimde 1 seneden beri kullandıgım i3 laptop var yaz tatiline kadar idare etmem lazım onla , ondan sonra temelli olarak Türkiyeye dönüyorum tekrar. Simdiden tesekkürler!
. Yada 1 yıllık avast var bedava surum