Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BF 3 MultiPlayer Anten
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
BF3 muhabbetlerim uzadı ama başladım.

Gerçekten beklediğim gibi harika bir oyun.Daha helikopteri aldığım gibi 4 kişi indirdim.Ve bir arkadaşımız söylemişti WarRock'taki gibi resimlerden ibaret değil oyun diye.Gerçektende evet helikopterin elinizin altında zorlandığını hissediyorsunuz.

4-5 tuşunda anten var.Kurdum.Ne işe yarıyor ?
Sniperın yere attığı anteni diyorsan adamların öldüğünde orada başlayabiliyorlar
Beaconı diyorsan mobil spawn o.
Hayırlı olsun. Anten yanında dogmasını ıstedıgın ''squad'' arkadasların olursa onu kuruyorsun kendın'de orada seçersen başlarsın. Bazı yerler'de paraşütle indiriyor. Benim favori karakterim engineer arac kullandıgım için repair aleti benim canımdır Smile
(03-15-2013 04:38 PM)toxit Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun. Anten yanında dogmasını ıstedıgın ''squad'' arkadasların olursa onu kuruyorsun kendın'de orada seçersen başlarsın. Bazı yerler'de paraşütle indiriyor. Benim favori karakterim engineer arac kullandıgım için repair aleti benim canımdır Smile

ezik büzük pusan sniperları dağlarda bulup repair torchla öldürmenin zevki hiçbir şeyde yok.
Repair torch ne ?

Squad ne ?

Beacon ne ?

Mobil Spawn ne ?

Neyse.İlk jete bindiğimde üstten biri beni yarıp 2'ye dağıttı.Jetten soğudum.
(03-15-2013 09:05 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Repair torch ne ?

Squad ne ?

Beacon ne ?

Mobil Spawn ne ?

Neyse.İlk jete bindiğimde üstten biri beni yarıp 2'ye dağıttı.Jetten soğudum.

Bunlar teknik bilgiler değil ki. Her oyuncunun İngilizce'sinin yeteceği kelimeler ama yardımcı olayım.

Repair torch: Engineer sınıfının araçları tamir etmek için kullandığı tamir aleti. Resmi altta
[Resim: battlefield-3-blowtorch-repair-tool-evil...llers1.jpg]

Squad: Takım-ekip demek. Mesela bir taraf USD diğer taraf RUS bu ülkelerin de kendi içinde 4 kişilik grupları var. Buna takım(squad) denir. Üstteki resimde mini mapin yanında yeşil olarak o takımdaki kişilerin ismi yazıyor mesela

Beacon: Senin konuda sorduğun anten. Oyundaki tam adı radio beacon

Mobil Spawn: Taşınabilir spawn deyebiliriz. Spawnı ne diye çevirsem bilemedim.

Bu arada oyunun son DLC'sinde tamamen jetlerden oluşan bir mod var. Hoşuna giderse denemeni öneririm
Dostum jeti kaldırıp tarayabilmekten başka yapabildiğim birşey yok.Hangi tuşla kilitlenebiliyoruz ?
(03-15-2013 11:54 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Dostum jeti kaldırıp tarayabilmekten başka yapabildiğim birşey yok.Hangi tuşla kilitlenebiliyoruz ?

Hangi tuşla kilitleniyoruz yok işte daha. BF3 bu WarRock değil. Uçakla adam öldürüp puan kasıp heat seeker açıp, onu "equip" yapıp 2 ye basıp onu seçiceksin. Sonra adama aim alıcaksın vs. vs. sen daha tarayarak dağdaki sniperları falan öldür. ilk başta jetlerle 1v1de zorlanırsın.
Hava-Kara çatışmalarında iyiyim zaten it dalaşı dedinmi tek rokette patlarım.Dağdaki sniperlerde görünmüyorki o yükseklikte.Yarın oyuna başlamamdaki 2. günüm.Helikopter ve jetlere ağırlık vereceğim zaten oyunda.Ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Zaten A.B.D askeriyken assault silahı güzel Rusya askerlerini öldürebiliyorum.2.sorum ise nasıl yeni silah alabilirim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler