Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesap Taşıma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İyi günler arkadaşlar.
Eski warrock oyuncusuyum ve 2 yıldır oynamıyordum.oyuna dönmek istedim, kullanıcı adım ve şifremi biliyorum ve doğru ama hesap onaylanamadı gibi bi hata alıyorum.Araştırdım ve gamersfirs'ten NEXON diye bi firmaya taşınmış oyun, ve hesap taşıma tarihide bitmiş artık hesap taşınamıyormuş sanırım. 30 lewel de filandım sanırım.Bu Hesabı Kurtarmam lazım arkadaşlar. Bilenlerin yardımını bekliyorum teşekkürler.? Ss.gif

Konunun nereye açılacağını bilmediğim için buraya yazıyorum,hatalıysam özür
Dedigin gibi oyunu Gamefirst Nexona devretti. Hesabınla ilgili Nexon yetkilileri ile gorusebılrsın sana yardımcı olabılcek kısıler onlar.
Kurtarma imkanın yok çünkü senin de dediğin gibi hesap taşıma için belli bir süre tanınmıştı ve bu süre aylar önce sona erdi. Nexon yetkililerine ticket atsan da açıkçası artık yardımcı olabileceklerini sanmıyorum
vay be, böyle bi saçmalığa inanmak istemiyorum.!! BU olacak şey değil. Sinirimden Gülüyorum Smile
Peki bana NEXON yetkililerine ulaşabileceğim bişiy verirmisiniz? yani türkçe anlatıcam ama bu adamlar anlamıyacak, hadi anladılar, onların cevaptaki talimatlarını ben anlamıyacam Smile
(03-14-2013 07:27 PM)keremtr Yazılan: [ -> ]vay be, böyle bi saçmalığa inanmak istemiyorum.!! BU olacak şey değil. Sinirimden Gülüyorum Smile
Peki bana NEXON yetkililerine ulaşabileceğim bişiy verirmisiniz? yani türkçe anlatıcam ama bu adamlar anlamıyacak, hadi anladılar, onların cevaptaki talimatlarını ben anlamıyacam Smile

üstünden 1 yıl geçti nerdeyse. Sen soğuk su iç yeni char aç.
Gamerfirst hesapları Gamerfirst'ün elinde kaldı Nexon'a geçerken. Zafer dediği gibi bi soğuk su iç sen.
Referans Adresler