Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaray Çeyrek Finalde !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Aslan Almanya’da kükredi!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur'unda 1-1'in rövanşında Schalke 04 ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Stadion Gelsenkirchen'de oynanan mücadeleden gülerek ayrılan taraf, 3-2'lik skorla temsilcimiz Galatasaray oldu. Bu sonuçla temsilcimiz Galatasaray, Devler Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırdı.
Maçın ilk yarısında oldukça iyi bir futbol sergileyen Galatasaray, 17. dakikada Roman Neustadter'in golüyle yenik duruma düşse de; 37. dakikada Hamit Altıntop ve 42. dakikada Burak Yılmaz'ın golleriyle devreyi 2-1 önde kapattı.
İkinci yarıda daha iyi futbol oynayan taraf olan Schalke 04, 63. dakikada Michel Bastos ile eşitliği yakaladı. Schalke 04 bu golden sonra umutlandı.
Karşılaşmanın son dakikalarında temsilcimizin kalesini abluka altına alan Schalke 04 defansında açıklar verdi. Karşılaşmanın 90+5. dakikasında Umut Bulut Galatasaray'ı öne geçiren golü kaydetti. Umut Bulut böylece Schalke 04'ün fişini çekmiş oldu.
Bu sonuçla temsilcimiz Galatasaray, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak adını Devler Ligi'nde son 8 takım arasına yazdırdı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final mücadelelerinde ilk maçlar 2/3 Nisan'da, bu maçların rövanşları ise 9/10 Nisan'da oynanacak.

Kaynak : sporx.com

MUHTEMEL RAKİPLER

G.Saray’ın çeyrek finaldeki rakibi, 15 Mart Cuma günü İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak kurada belli olacak. Galatasaray’ın çeyrek finaldeki muhtemel rakipleri şöyle:

Borussia Dortmund (Almanya)
Real Madrid (İspanya)
Juventus (İtalya)
PSG (Fransa)
Barcelona (İspanya)
Bayern Münih (Almanya) – Arsenal (İngiltere) eşleşmesinden turu geçen takım
Malaga (İspanya) – Porto (Portekiz) eşleşmesinden turu geçen takım

kaynak: amkspor.com

Maç ile ilgili sohbetlerinizi bu konu altından yapabilirsiniz.

Benim dikkatimi çeken Hamit yine direği vurmadan edemedi, direğe çarpan top gol girdi Smile

Semih kötü sakatlandı umarız kötü bir durum oluşmaz.

İddaada Galatasaraya oynayanları Umut son anda kurtardı Smile
Bu gruptan 1. çıkarsa Galatasaraylı olurum Big Grin
Tebrikler, kupayı da alırlar umarım
ins yarı finalide görcez.Smile
Barcelona çıkar ben söyleyeyim.
Alman takımı sıkı rakipti onu eledi ama şuan karşısına çıkabilecek takımlar çok daha dişli, işi zor. Tabi aslanın yanındayız her zaman Smile
İnş final görürüz...
Barça çıkmasını gerçekten çok istiyorum tt arenada Barça maçı izlemek bir ayrıcalık olsa gerek Smile
(03-13-2013 08:36 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Barça çıkmasını gerçekten çok istiyorum tt arenada Barça maçı izlemek bir ayrıcalık olsa gerek Smile

Bende Real Madrid'i istiyorum. Smile O sahada Ronaldo'yu izlemek büyük heyecan olur Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler