Şu SanalSaray sitesinde 1 haftadır BF3 Cd key istiyorum gelmedi hala.Bende bakiyemi darkorbite harcadım gelirse 2-3 seneye key alıcam tekrar.Konu ise şu :
SimCity 2013 çıkmış.Nereden temin edebilirim ? Strateji oyunlarını seviyorum şehir kurmayada bayılıyorum.Bu oyunu gameplay olarak 5dakika önce izledim.Sadece strateji değil binaları yakından görme vs. tam benlik yaratılmış sanki.Süper bir oyun.Nasıl alabilirim.Key veya kutulu ?
Seçenek bol. Key istersen 86 liraya GameKeyStore'da var. Fakat oyun kapış kapış gittiği için eldeki stokları ancak ön siparişlere yetmiş sanırım. Tekrar stoklara eklenecekmiş ve fiyatta fark olur mu bilemem.
Link
Veya kutulu istersen;
Vatan Bilgisayar,
Aral Game,
Gamer-Market gibi sitelerden alabilirsin. Belki Teknosa'larda da vardır.
Key yerine git cd-dvd al bence daha mantıklı

(03-11-2013 02:54 PM)TheResoLute Yazılan: [ -> ]Key yerine git cd-dvd al bence daha mantıklı 

Daha mı mantıklı ? Fiyat farkından haberin var mı ?
Stronghold u tavsiye ederim strateji seviyorum diyorsan.
Key daha mantıklı.Şöyleki :
Cd-Dvd'den nefret ederim.Çünkü Play cdsiyle çalıştırıldığı için ve laptopa sahip olduğum için hayvan gibi ses yapıyor ve fiyatı çok yüksek.Gündemdeki her oyunun en iyi editionunu bedavaya dvd olarak verseler kabul etmem.
Keyi origin-steamda etkinleştiriyorsun ''ki en mantıklısı origin tabi ea ise'' o hesaptan bilgisayara format bile atsan girince indirebiliyorsun ve oynarken dvd gerekmiyor boşa seste çıkmıyor tabi.
Taksitli alınacak site yokmu ? Hani birden 100 tlyi elden çıkarmak yerine 10-15 tl ''playstore hariç'' ?
Taksit imkanı sunan yer yok sanırım. Ancak kutuluyu kredi kartı ile alırsan olabilir
(03-12-2013 10:02 AM)Lowest Yazılan: [ -> ]''ki en mantıklısı origin tabi ea ise''
Origin mi

Steam varken açıkçası elimde olsa yüzüne bile bakmam.