Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Patch Atmıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oyunu daha önceden oynuyordum 15. rütbedeyim uzun bi aradan sonra tekrar oynayayım dedim siteden 1.1gb lık clinenti indirdim kurdum fakat lucher
gelmiyor . sitede sunulan lucher ile ilgili çözümleri uyguladım fakat. sonuç aynı
ilk pacth i atıyor 1/10 iken .. %100 oluor ve donuyor 2. ye geçmiyor . lütfen yardımcı olun.. Teşekkür ederim şimdiden
" lucher " Öncelikle Zaferden önce davrandığımı belirteyim. ^^ Soruna gelince ; biraz beklemeyi dene veya virüs programını devre dışı bırak.

Ha bu arada bir konu açarken her şeyden önce başlığı adam gibi at, başlık dediğin içerikle alakalı olur.
acemiliğime verin. teşekkür ederim hızlı cevap için . de virüs programı kullanmıyorum. sitedeki versiyon dosyasi ile alakali ayarlamayıda yaptım olmuyor pacth atmıyor. Sad
Manuel patch atmayı dene
Modemi resetle
Çalıştır/Cmd satırına "ipconfig /flushdns" komutunu yaz ve enter tuşuna bas.
hala aynı abi bak
[Resim: kx2yr.jpg]
virus programını sil yada tum herseyi ile devre dısı bırak oyunu tekrar kur.
ama orda da görünüyor virüs programı kullanmıyorum herşeyi devre dışı bırak derken neyi kast ediyorsunuz acaba
Hala sorunum aynı sabah 10 dan berri
>2 defa warrock un kendi sitesinden clinenti indirdim. kurdum olmadi
>Manuel pacth i denedim. olmadı
> virüs programı zaten kullanmıyorum
>güvenlik duvarım kapalı
>ipconfig /flushdns ' i denedim yine olmadı yardımcı olacak olan [/b]varsa cok sevineceğim. teşekkür ederim şimdiden
birisi detaylı bi video koysa bi çözüm yolu söylese yardımcı olsa bana lütfen
lütfen yok mu bu sorunun bi çözümü. warrock un kendi sitesindeki link i indirdim olmuyor olmuyor olmuyor kaç gündür neden kimse yardımcı olamıyor bana lütfen.
Referans Adresler