Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazıyı silebilen yazıcı üretildi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Japonlar, kağıda yazdığı yazı ve şekilleri silebilen yazıcı üretti.

[Resim: 541514220000.jpg]

Teknoloji alanındaki yenilikleri yayımlayan Rus Ruformator internet sitesindeki habere göre, yeni geliştiren yazıcı, kağıttaki basılı yazıları yeniden silerek, aynı kağıda 1000 defa baskı yapma olanağı tanıyor.

PrePeat adı verilen ve mürekkep veya toner kullanılmayan yazıcıda yazılar, ısıya duyarlı plastikle kağıt üzerine aktarılıyor.

Üzerinde "Yazdır", "Sil", "Sil ve Yazdır" tuşları bulunan yazıcı, şimdilik sadece siyah baskı yapabiliyor.

SABAH GAZATESİ

Valla Arkadaşlar Teknoloji Büyük Hızla İlerliyor İlerde Ne Olacağını Tahmin Edemiyorum Smile
Guzel ve yararli bir alet bence bolece daha az agac kesilir.
Rapor aldın değiş günü ver yazıcıya =)
(03-11-2010 08:24 PM)Rachor Yazılan: [ -> ]Guzel ve yararli bir alet bence bolece daha az agac kesilir.

Katılıyorum Doğa İçin Faydalı Olacaktır Birde Yazıyı Silerken Mürekkep Oranı Dolsa Big Grin Belki Öyledir Smile
Süper..
Güzelmiş.
Yazıcı ile fazla ilgilenen insanlar için güzel bir teknoloji.
(03-11-2010 08:25 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(03-11-2010 08:24 PM)Rachor Yazılan: [ -> ]Guzel ve yararli bir alet bence bolece daha az agac kesilir.

Katılıyorum Doğa İçin Faydalı Olacaktır Birde Yazıyı Silerken Mürekkep Oranı Dolsa Big Grin Belki Öyledir Smile

Belkide kağıdı sana ağaç olarak geri veriyordur.
(03-11-2010 08:38 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]
(03-11-2010 08:25 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]

Belkide kağıdı sana ağaç olarak geri veriyordur.

Valla O Kadarını Bilmiyorum Ama 500 Yıla Kadar Onuda Yaparlar Eminim Big Grin
her alanda işe yarayacak bir alete benziyor
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler