Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: EasyMetin2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Şimdi herşeyden önce söyleyeyim ''Hile kullanımı vb. konu açmak falan filan'' d eğil.XGameTr ile ilgili olduğu için ve XGameTr'de EasyMetin2 sattığı için uygun buldum.Ama 30 Günlük Bot'u SanalSaray'dan aldım.Sayın Zafer Ulaş'ın tavsiye ettiği ''süper'' bir site.10 gündür BF3 bekliyorum gelmiyor.14 tl fazla bakiye vardı EasyMetin2 aldım.Ama çalıştıramadım.Ne XGameTr ne SanalSaray yardım etmiyor.Herşey satana kadarmış.

Saçma yorumlar yapıcaksanız yapmayın.Hata şu :

1-Yeni oyun başlat tıklıyorum.

2-EasyMetin2 oyunun bu sürümüyle uyumlu değil,güncellemek istermisiniz ? [BOT EN YENİ BOT] Evet diyorum.

3-Update.exe çalıştırma izni istiyor.Evet diyorum.

4-DAN ! Debug Assertion Failed hatası.Yoksay diyorum.

5-Yine bir ekran ve ; EasyMetin2 en son.Oyun güncel değil veya desteklenmiyor,Güncelleyelim mi? diyor.Evet diyorum.

6-Metin 2 açılıyor.Başla diyorum.Hackshield doluyor.

7-TATATATAMMMMM.Oyun açılıyor.Ortada hiçbir şey yok.

Easy'e şikayet etmeden önce yardımlarınızı bekliyorum.Metin2'den nefret ederim ama fazla bakiye varken hesap kasıyım belki ilerde oynarım dedim.
Gecen yıl bende aldım satmak için calıştırdım 1 hafta full kastım 52 level oldu sonra ban yedi yani ban yiceksin boşuna zaman kayıpı hiç uğraşma
Sorunun hakkında bir fikrim yok ama bir şeyi hatırlatmam lazım metin2'de bol miktarda çoluk çocuk olduğu için millet birbiribi banlatmaya çok meraklı bu hileye bıraktığında çok güzel kasar falan ama biri video aldımı çat ban yersin hiç gereği yok Smile
metin2'de hile gece 2 den sonra yapılır oynuyan kitleden dolayı
Bi ara cuma namazı çıkışı iki tane çocuğun konuşmalarına şahit olmuştum yok onun çarını çalalım itemleri soyalım sonra böyle böyle deriz anlamaz falan felan.çocuklarda max.10 yaşındaydılar.Oyunda sorsan 18 yaşındayım der.Bence hiç bulaşılmaması gereken oyun ve kitlesi.
15 kağıdı bayıldık ama Big Grin Neyse elime 90-100 TL civarı bir para geçti legal yollardan yanlış anlaşılmasın Big Grin BF3 stoklar gelebilirse Allahın İzni Peygamberin Kabri Kutsal Kitaplar ve İsa Musa aşkına,alıcam.1 hafta oldu hala gelmedi.
Iddaa'dan geçti dimi lan Big Grin
14-15 yaşlarındayım,iddia anlamam,takım tutmam,oran nedir hiçbir fikrim yok,iddia'yı sadece amcamdan görüyorum.

Baba parası bizimki,2 sene sonra inşallah iddia parası yiyeceğiz Big Grin
Referans Adresler