Hesabımı çok yakın bir arkadaşıma verdim artık o oynayacak.Ben oyunu bırakıyorum.Hesabın benimle alakası kalmadı artık.Arkadaşım da yakında nc atar büyük ihtimal ile.Neyse iyi günler iyi forumlar.
(03-08-2013 04:39 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Hesabımı çok yakın bir arkadaşıma verdim artık o oynayacak.Ben oyunu bırakıyorum.Hesabın benimle alakası kalmadı artık.Arkadaşım da yakında nc atar büyük ihtimal ile.Neyse iyi günler iyi forumlar.
ban yiyormuş şimdi hahaha
(03-08-2013 05:59 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (03-08-2013 04:39 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Hesabımı çok yakın bir arkadaşıma verdim artık o oynayacak.Ben oyunu bırakıyorum.Hesabın benimle alakası kalmadı artık.Arkadaşım da yakında nc atar büyük ihtimal ile.Neyse iyi günler iyi forumlar.
Yok yemez arkadaş hack kullanmıyor kullanmaz fakat çok küfreder ban yerse de beni dertlemiyor oyunu bıraktım derslere ağırlık vereceğim.

(03-08-2013 07:00 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ] (03-08-2013 05:59 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (03-08-2013 04:39 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Hesabımı çok yakın bir arkadaşıma verdim artık o oynayacak.Ben oyunu bırakıyorum.Hesabın benimle alakası kalmadı artık.Arkadaşım da yakında nc atar büyük ihtimal ile.Neyse iyi günler iyi forumlar.
Yok yemez arkadaş hack kullanmıyor kullanmaz fakat çok küfreder ban yerse de beni dertlemiyor oyunu bıraktım derslere ağırlık vereceğim. 
ben el değiştiği için dedim

bilgilendirme amaçlı kilit