Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BF 3 MultiPlayer [Sonunda]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

İlk defa hayatımda atmden EFT yaptım gayette kolaymış Big Grin 25 tl bakiye yatırdım, sayın Zafer Ulaş'ın önerdiği SanalSaray'dan key alacağım.Bakiye var ama şuanda keyin gelmesini bekliyorum.Origin indirip hesap açtım neredende aktif edeceğimi biliyorum.

Oyuna başlayınca multiplayere nasıl gireceğim?Oyunun menüsünde varmı yoksa ayrı bir programdanmı gireceğim?

Birde oyuna başlayınca kolay öğrenmem için [özellikle jet sürmek için alıyorum zaten oyunu] ne gerekli ?

Teşekkürler Smile
battlelogdan girilicek oyunu indirdikten sonra.
Battle.log sitesinden yani.Nasıl girebilirimki bir siteden onu anlamadım.Biraz baktım harita vb seçiyorsun sanırım ama onaylayınca site oyunumu açıyor.Tam olarak ne yapmalıyım ?
(03-07-2013 01:35 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Battle.log sitesinden yani.Nasıl girebilirimki bir siteden onu anlamadım.Biraz baktım harita vb seçiyorsun sanırım ama onaylayınca site oyunumu açıyor.Tam olarak ne yapmalıyım ?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/gate/

bf3ü olan bir origin hesabıyla giriş yapıcaksın.
Keşke premıum alsaydın daha iyi oluyor her açıdan.Jet sürmek zor biraz bana göre bayağı alışmak gerekiyor.

Ama apaci sürmek başka hele bide iki kişi olup sykpe da varsa tadından yenmiyor.
Oyunu kurunca masaüstünden giriş yapabilirsin. İlk once Origin giriş yap sonra ona tıkla dırek tarayıcıyı yonlendırıcek o sıteye sonra multıplayer yazar oraya tıkla server browser tıkla altta bellı başlı serverlar gelır. Daha sonra sevdıgın bır harıta olursa orada kucuk resımler var onlardan secıp search yaparsın sadece o harıtaları oynatan serverlar gelır karsına. Daha once oynadıgın server'a gırmek ıcın favorılerıne eklersın veya hıstory'den ulasabılırsın. Ayrıca Jet kullanabılmek zor Warrock gıbı degıl araclara bındıgın zaman hıc bırsey vermıyor sadece düz ateş aynı arac ıle nekadar uzun sure oynarsan okadar ozellıgı acılıyor.
İsmini söyle beraber oynıyalım
1-Henüz başlamadım.Zafer Ulaş'ın dediği SanalSaray sitesine 35 tl bakiye yatırdım ve 5 gündür hala stok gelmedi Big Grin
2-Hayalim pilot olmaktı kalp sorunundan olamadım.Oyuna başladımmı günde 5-6 saat jetten inebileceğimi sanmıyorum.Eğer jetlerde özellik varsa 1 günde fullerim sanırım Big Grin
3-Sonunda çözdüm teşekkürler.Originden Redeem Code falan var oraya giriyoruz oyunu tanıyor sonra indiriyoruz anladım.
4-2. maddenin ilk cümlesinde söylediğim gibi hayalim pilot olmaktı.Jet sürmeyi çabucak öğrenebilirim.Skypeden konusucak arkadaşlarım var onlarda kod bekliyor.Ama onlar bilgisayara çok giremiyor.
5-Echo One One başlarsam hayırlısıyla beraber mutlaka oynarız.
6-Sırf can sıkıntısından maddeler koymaya başladım Big Grin Şu kod stokları bir gelsin hepsini halledeceğiz arkadaşlar Big Grin
İyi de güzel kardeşim, madem stok yok ne diye para yatırıyorsun Smile Konuştun mu adamlarla, gelecekmiymiş bari?
Aynen yahu stok yoksa neden para yatırdın.Gittigidiyor gibi siteler saniyesinde sana key yollarlar herneyse oyun hangi dilde gelicek biliyor musun?Jet seviyorsan şu son çıkacak olan dlc yi al derim sırf jet üzerine kurulmuş oyun modu var.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler