beyler biliyorum bu konu yersiz olucak ama bu gün bacağım yarıldı 8 9 dikiş atıldı izi kalırmı bu dikişin

kalabilir benımde şah damarının orda bir yara vardı aldırdım ufak bir iz kaldı
estetik dikiş atmışlarsa kalmaz
Kalır diye biliyorum ama zaman içinde görünmemeye başlar,ama yinede kalır sanırım.Geçmiş olsun bu arada.
Küçükken kaşım yarılmıştı ve dikiş atılmıştı. Hala izi duruyor ama çok belli olmuyor
4 Sene evvel koluma 6 dikiş atıldı biraz toplamasına rağmen aynı gibi
Benim merak ettiğim konu, izi kalsa n'olur kalmasa n'olur ?
O atana bağlı,nasıl attığına bağlı ben sağlıkçıyım kesinin boyutuna bağlı.
Bizim hastanede travma odasında(dikiş,ilk pansuman,intahar,parmak kopmasının ilk geldiği yer) bi abi var adam 18 yıl önce bi dikiş atmış kadının birine o zamanın doktorları yüzünde kesin iz kalır demiş,ama kadın geçen gün geldi travma odasına hiç bir iz kalmamış yüzünde teşekkür etti falan övdü. Doktorlar bile bu adama yolluyor nasıl dikiş atılsın vs falan diye.
Özet: Atan kişiye bağlı
Geçmiş olsun.Arkadaşın dediği gibi estetik dikiş var ondan atılmışsa çok az belli oluyor.Bizim arkadaşın kaşı yarılmışdı çok az belli oluyordu.
Bence kafana takma zaten diz çok göze çarpan bir yerde değil zamanlada insan alışıyor.Ben önçapraz bağ ameliyalı oldum iyiki şu kapalı bağ ameliyetını bulmuşlar yoksa dizi komple yaracaklardı iyi tarafından bak sıkıntı yapma unutursun hatta bir anı olarak bile kalıyor insanda geçmişe dönüyor bazen

Dikiş izi kalıyor genelde 9 yıldır alnımda ki dikiş izini taşıyorum valla.