Merhaba arkadaşlar,
Aynı listede 3. konum,özür dilerim flood gibi oldu.Ama bayağı aklıma takıldı bu soru.Bir önceki konumda Co-Op oyundan bahsetmiştim.
Oyunları bulamadığıma göre Cd-Key alacağım.Cd key içinde para göndermem gerekli (normalde mobil ödeme ile internet alışverişini yaparım).
Size sorum şu :
1-En güvenli Cd Key nereden satın alabilirim ?
2-15-16 yaşlarındayım,PTT'nin Atm'sinden ödeme yapabilirmiyim ?
Teşekkürler arkadaşlar.
PTTden yapma. Halkbanktan yap. Ücret almıyor. Ben halkbanktan ödüyorum.
Cdkeyshere
Sanalsaray
Leveltr
hepsi güvenilir siteler.
Evet yakınımda bir HalkBank var.Ama şimdi bu yaşta gidip atmye girsem şöyle şeylerle karşılaşmazmıyım :
''Senin saçma sapan oyun zımbırtılarınla kaybedicek vaktimiz yok çekil şurdan'' vb?

,
NOT : Battlefield 3 Standart Edition Ingilizce Orjinal 27.9TL.Benim BattleField 3'ü online oynamak için ihtiyacım olan şey bumu oluyor ?
2.Not : SanalSaray güzel bir site gibi.Buradan alırsam keyi aktif ederek BattleField 3'ün multiplayerine bağlanmayı öğreticek biri varmı

Left 4 Dead alacaksan GameKeyStore'dan gift olarak alabilirsin. 1 ay önceki fiyatları şu şekildeydi;
Left 4 Dead 2: 25 TL
Left 4 Dead 1 + Left 4 Dead 2 Bundle paket: 35 TL
Tabii şuanki stok durumu nedir, fiyatta bir değişiklik var mıdır bilemiyorum. Mail atıp öğrenebilirsin
(03-05-2013 01:07 AM)Lowest Yazılan: [ -> ]Evet yakınımda bir HalkBank var.Ama şimdi bu yaşta gidip atmye girsem şöyle şeylerle karşılaşmazmıyım :
''Senin saçma sapan oyun zımbırtılarınla kaybedicek vaktimiz yok çekil şurdan'' vb?
,
sen atmnin ekranını herkese gösterecek değilsin herhalde?

Yaşın farketmez alabilirsin
Evet standart edition alıcaksın online için
Origin'i indiriceksin EA'den kodu orda kullancaksın ve ordan bağlanıcaksın MP'e
Yani diyorsunki ea dan origin indir kodu gir ordan battle field mp baglan hicbir sorun cikmaz.
(03-05-2013 09:35 AM)Lowest Yazılan: [ -> ]Yani diyorsunki ea dan origin indir kodu gir ordan battle field mp baglan hicbir sorun cikmaz.
çıkmaz çıkmaz biz öyle oynuyoruz
Yarın sabah saat 10 sularında gidip yatıracağım halkbank'a.SanalSaray'dan alıcam BF3 Cd-Key Standart.İlk defa tek başıma havale yapıcam

(03-05-2013 01:53 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Yarın sabah saat 10 sularında gidip yatıracağım halkbank'a.SanalSaray'dan alıcam BF3 Cd-Key Standart.İlk defa tek başıma havale yapıcam 
Bu kadar heyecan yapmana gerek yok kardeşim. Hevesini kırdıysam özür dilerim ama oyun oynayanların çoğu ATM'lerden alışverişini yapıyor. Yaş sınırı genişledikçe de internet vb. . Bu arada bilgisayarın iyi mi bf3 kaldırır mı bi öğren istersen.