Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Co-op Destekli Orijinal Oyun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Ne zamandır adam gibi paketli ve havalı bir oyun almıyordum Big Grin

Bilen vardır söylemiştim channelimiz var diye.3 kişi oynayıp eğleneceğimiz,orjinalı alınınca rahat co-op yapabileceğimiz bir oyun arıyorum.2-3 kişi desteklemeli ve co-op'ta sorun çıkartmamalı.Önerilerinizi bekliyorum.Tercihen Aksiyon-Tps-Fps.
warrock öneriyorum sana DOST
Arkadaşların ile birlikte oynayabileceğin en keyfli oyunlar Left 4 Dead (veya Left 4 Dead 2). Borderlands 2'nin de 4 kişiye kadar co-op desteği mevcut
(03-04-2013 02:57 PM)Tontonum Yazılan: [ -> ]warrock öneriyorum sana DOST

Hiç mi bilgin yok yoksa şaka mı yapmaya çalıştın ?

CoOp için
COD 4 WaW
L4D
L4D2
Borderlands2 güzel diyorlar
FarCry3
Eklemeyi unutmuşum. DayZ online oyun ama makara oluyor
(03-04-2013 07:23 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Eklemeyi unutmuşum. DayZ online oyun ama makara oluyor

Onu Co-op niyetine oynamak zor. İlle bir zıbış çıkıp arkadaşlarını öldürüyor ya da damage vuruyor. Zombi falan çekiyorlar.
Zombi temalı ekip çalışması oyunlarını seviyoruz.DayZ ve LfD güzel gibi geldi.Ama bunları kutulu olarak nereden bulabilirim ? [Kredi kartı vb.ödeme hariç]
(03-04-2013 08:59 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Zombi temalı ekip çalışması oyunlarını seviyoruz.DayZ ve LfD güzel gibi geldi.Ama bunları kutulu olarak nereden bulabilirim ? [Kredi kartı vb.ödeme hariç]

dayz yi kutulu bulamazsın ayrıca dayz bir oyun modu. ArmA II nin. Kutulu alma pahalıya gelir, internetten cd key al.
DayZ sadece bir mod. Bu mod ile oynayabilmek için Arma 2 ve Arma 2 Operations Arrowhead almanız lazım. Bu ikiliyi isterseniz ayrı ayrı alırsınız, isterseniz tek paket olan Combined Operations olarak. Fakat Arma 2'yi Türkiye'de kutulu bulmak zor. Gittigidiyor tarzı sitelerden alabilirsin ancak. Kredi kartı imkanı olmadığına göre CD-KEY satan sitelerden alabilirsin.

Left 4 Dead'e gelirsek 1. oyunu Aral Game'in sitesinden alabilirsin fakat ödeme seçenekleri hakkında fikrim yok. İkinci oyunun kutulusunu bulamadım. Zaten tavsiyem bunu da key almanız yönünde.

Edit: Zafer ile aynı şeyi yazmışık zaten ama önce davranmış Sad
Referans Adresler