Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Seçim Şansı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Şimdi size önemli bir soru soracağım.Eski bir masaüstü bilgisayarım var.Ona güzel bir ekran kartı alabilirim.Şuanda Toshiba Satellite 3gb ram AMD Radeon HD 2gb ekran kartım var.[Laptopu kullanmaktayım].XBoX 360 veya yeni çıkacak olanı alacağım [Yada] Ps4 çıktığında alacağım.Şimdi size birkaç kombinasyon söyleyeceğim.Oylamanıza sunuyorum.Aynı zamanda uzun zamandır oylama yapılmayan foruma siftah yapalım.

1 - Eski bilgisayar - XBoX

2 - Eski bilgisayar - Ps

3 - Laptop - XBoX

4 - Laptop - Ps

Bazı kişiler tabikide eski bilgisayarı dizip Ps yada XBoX al der.Ama konunun amacı şu.Oyun konsolu alınca pcyle çok işim kalır mı? Yani bilgisayar oyun konsolu varken işe yararmı diye soruyorum.

Yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum.
Bütün paranı bilgisayarını geliştirmek için harca. En iyisi öyle olur.
konsolu alıyorsun eğer benim gibi savaş oyunlarını oynayamıyorsan bir anlamı yok açıp pes fifa falan oynayacaksan hiç alma. bilgisayardan aç oyna
Pes,Fifa nefret ederim.Fps oynamam konsolda.Assassin's Creed oynarım onun gibi TPS'ler.
(03-03-2013 11:33 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Pes,Fifa nefret ederim.Fps oynamam konsolda.Assassin's Creed oynarım onun gibi TPS'ler.

bir süre sonra sıkar konsol , o fiyata güzel pc toplanır zafere katılıyorum
1000Tl'ye güzel pc toplanır ? Peki arkadaşlar.Size çok güvendiğim için özellikle Zafer abime ve Boğaçhan kardeşime,Pc toplayacağım.Sizden bir isteğim daha var.Hangi ekran kartı ve Ram alıyım,pc için ?
(03-04-2013 12:05 AM)Lowest Yazılan: [ -> ]1000Tl'ye güzel pc toplanır ? Peki arkadaşlar.Size çok güvendiğim için özellikle Zafer abime ve Boğaçhan kardeşime,Pc toplayacağım.Sizden bir isteğim daha var.Hangi ekran kartı ve Ram alıyım,pc için ?

Diğer bileşenlerinin ne olduğunu yazarsan daha verimli öneriler alabilirsin
Konsolları geç masaüstünde aldığın keyfi konsollarda alamazsın eğer gran tourismo 5 falan oynamıcaksan.Sana tavsiyem adam akıllı bir bilgisayar toplayıp evde kendine bir köşe yap keyfin dibine vur
Peki arkadaslar madem herkez oyle diyor,bende eski bilgisayarimi diziyim.
Referans Adresler