Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WR oyuncularına duyuru : Slot ve Sloth arasındaki fark
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Konu başlığında da belirttiğim gibi, bugün slot ve sloth arasındaki farkı öğretme niyetindeyim.

İki kelime de ingilizce olup, biri çorum aksanıyla söylendiğinde "slot" anlamına geliyor olsa ki, "sloth"u "slot" yerine kullananlar var.

Peki "sloth"un gerçek anlamı nedir ? "TEMBEL HAYVAN" tembel hayvan bir hayvan türüdür. Buyrun bir fotoğraf, işte "sloth" İngilizcede bu anlama geliyor:
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcR8tmEPqBzgR6cF9s1ATSM...tB9eOcFtNg]

Hatta internette "ünlü" olan bir meme(ingilizce bir kelime bu da, mimik anlamına da geliyor. Bilinçaltınıza tükürmek istemiyorum. Lütfen.)
İsmi de "astronaut sloth" olan bu meme, şu oluyor :
[Resim: a9d.jpg]

Okuduğunuz zaman dilimine göre iyi günler/iyi akşamlar. Bu konuyu okuyup slota sloth diyen arkadaşlara da Çorum İngilizcesi yerine Amerikan ya da İngiliz İngilizcesini kullanmalarını tekrardan şiddetle tavsiye ediyorum.
Ben şahsen slot derim. Slot kelime anlamı olarak Türkçede yerleştirilme, yuva vs vs. demek. Oyuna bağlayacak olursak silahları eklediğimiz, yerleştirdiğimiz alandır.

Sloth kullanımına gelince de sanırım türkçe slot, ingilizce de sloth oluyo. oyunda sloth yazıyo yanlış hatirlamiyosam. Oyuncuların bu şekilde kullanmasını bazıları oyuna ingilizce giriş yapıyo zamanla orayı okuyup sloth diyo. Örnek verecek olursak bi alt konuda okudum. 8. slota, 8th sloth diyenler var. Başka bir neden ise önceden sadece ingilizceydi oyun oradan alışılmış olup hala diyenler var. İlk zamanlarda bende öyle derdim. Dalgın olsam, oyuna az kapılsam bende derim herhalde. Alışkanlıklardan vazgeçmek zordur her ne kadar oyunu bırakalı 2 sene olsa da...
(02-26-2013 06:32 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Ben şahsen slot derim. Slot kelime anlamı olarak Türkçede yerleştirilme, yuva vs vs. demek. Oyuna bağlayacak olursak silahları eklediğimiz, yerleştirdiğimiz alandır.

Sloth kullanımına gelince de sanırım türkçe slot, ingilizce de sloth oluyo. oyunda sloth yazıyo yanlış hatirlamiyosam. Oyuncuların bu şekilde kullanmasını bazıları oyuna ingilizce giriş yapıyo zamanla orayı okuyup sloth diyo. Örnek verecek olursak bi alt konuda okudum. 8. slota, 8th sloth diyenler var. Başka bir neden ise önceden sadece ingilizceydi oyun oradan alışılmış olup hala diyenler var. İlk zamanlarda bende öyle derdim. Dalgın olsam, oyuna az kapılsam bende derim herhalde. Alışkanlıklardan vazgeçmek zordur her ne kadar oyunu bırakalı 2 sene olsa da...
Slot ingilizce olup "yarık" "yerleştirmek" "yer" "delik" ve benzeri anlamlara gelmektedir.
Sloth ise tembel hayvan, tembellik, uyuşukluk vs
zafer ulaş.
Referans Adresler