Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 8.Slot Silahları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar ben şuana kadar hiç 8.slotu açmadım.
Şuan Heavy nin 8.slotta kullanabileceği sitede satışta olan silahlar hangileridir oyunda heavy nin elinde düz m249 gördüm bildiğim kadarıyla bu sadece assault un 5.slotunda kullanılıyordu o silahla bu farklı silahlar mı heavy o silahı 8.slotta kullanabilir mi ? birde bu silver gold kaplamalı silahlar 8.slot silahları mı ? Tşk

-Tüm yazıları kalın/italik yazmak yasaktır
(02-23-2013 06:48 PM)biLqe13 Yazılan: [ -> ]Merhaba Arkadaşlar ben şuana kadar hiç 8.slotu açmadım.
Şuan Heavy nin 8.slotta kullanabileceği sitede satışta olan silahlar hangileridir oyunda heavy nin elinde düz m249 gördüm bildiğim kadarıyla bu sadece assault un 5.slotunda kullanılıyordu o silahla bu farklı silahlar mı heavy o silahı 8.slotta kullanabilir mi ? birde bu silver gold kaplamalı silahlar 8.slot silahları mı ? Tşk

heavydeki düz m249 retail. Satışı kalktı. Yok yani artık hiçbir yerde.
Dün birinin elinde vardı o random box dan mı çıkıyor şimdi ? random box dan çıkıyorsa hangi random box ?
birde şu retail dediğiniz gamefirst de mi vardı ? ben nexon a geçtiğinden bu yana oynuyorum da...
biraz baktım retail in ne olduğuna sınırsız 8.slot silahları veriyormuş. Gamefirst deyken alan birinin silahları hala duruyor mu yoksa silindiler mi ?
Şuanda 8.slotta hangi silahları satın alıp kullanabilirim ? çok soru sordum ama mazur görün bu konuda pek bi bilgim yok tşk Smile
(02-24-2013 12:52 PM)biLqe13 Yazılan: [ -> ]Dün birinin elinde vardı o random box dan mı çıkıyor şimdi ? random box dan çıkıyorsa hangi random box ?
birde şu retail dediğiniz gamefirst de mi vardı ? ben nexon a geçtiğinden bu yana oynuyorum da...
biraz baktım retail in ne olduğuna sınırsız 8.slot silahları veriyormuş. Gamefirst deyken alan birinin silahları hala duruyor mu yoksa silindiler mi ?
Şuanda 8.slotta hangi silahları satın alıp kullanabilirim ? çok soru sordum ama mazur görün bu konuda pek bi bilgim yok tşk Smile

retail demek sınırsız demek. Yani o biri 3 yıl önce alsa da duruyor o 8.slotunda.
(02-24-2013 12:52 PM)biLqe13 Yazılan: [ -> ]Dün birinin elinde vardı o random box dan mı çıkıyor şimdi ? random box dan çıkıyorsa hangi random box ?

sitesinden içinde ne olduguna bakabilirsin...Retail sınırsız demek cogu oyunda retail silahlar satılır(Permanentde denilir)..Nexon'da suan satışda yok ne zaman gelecegini sadece onlar bilir ve bildigime göre 8th slot silahları satılmıyor suan.
evet kafamdaki soru işaretlerini giderdim sizlerede teşekkür ederim.
Retail karekter satan kişilere ulaşabileceğim bi yer yok mu burda hesap alım satım bölümü var mı göremedim de Smile
o retailleri alan adamlar gamersfirst zamanından kalma adamlar herhalde Smile
(02-24-2013 03:27 PM)biLqe13 Yazılan: [ -> ]evet kafamdaki soru işaretlerini giderdim sizlerede teşekkür ederim.
Retail karekter satan kişilere ulaşabileceğim bi yer yok mu burda hesap alım satım bölümü var mı göremedim de Smile

retail satıslarını sadece firması yapabilir.
(02-24-2013 03:37 PM)Aequitas Yazılan: [ -> ]o retailleri alan adamlar gamersfirst zamanından kalma adamlar herhalde Smile

Bu forumda hesap alım satımı yasak, oyunda da ortaklık hesap alım satımı vb şeyler ban sebebi. paşa paşa kendi charını açıp oynayacaksın kısaca Smile
walla retail satışı olsa zaten hesap açık level derdinde değilim.
eski hesapların retail kullanması bizim satın bile alamamaz haksızlık değil mi ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler