02-22-2013, 10:36 PM
kayıt oldum ama Otp kodu istiyor otp kodunu gorsellerden yazdım oradaki bir kaç kodu denedim kabul etti ama sertifika hatası alıyorum bi yardım edin oynayan varsa..
(02-23-2013 02:07 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Orijinalse aldığın cd keyi yazacaksın "serial"a, neden internetten rastgele yazıyorsun ?
Ya da en olmadı oyunu aldığın yere danış. Ben mesela FarCry3ü leveltr den aldım Online key. key aktivasyon yok Ubisoftta. 4 ay konuştum adamlarla iade eto yunu olmaz dediler. Leveltr ile konuştum adamlar böyle böyle diyor dedim, 15 dakika içinde sorunumu çözdüler.
(ben öyle yaptım)(02-23-2013 02:28 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ](02-23-2013 02:07 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Orijinalse aldığın cd keyi yazacaksın "serial"a, neden internetten rastgele yazıyorsun ?
Ya da en olmadı oyunu aldığın yere danış. Ben mesela FarCry3ü leveltr den aldım Online key. key aktivasyon yok Ubisoftta. 4 ay konuştum adamlarla iade eto yunu olmaz dediler. Leveltr ile konuştum adamlar böyle böyle diyor dedim, 15 dakika içinde sorunumu çözdüler.
kardeşim steamdan indiriyorsun farcry 3'ü(ben öyle yaptım)
(02-23-2013 03:10 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ](02-23-2013 02:28 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ](02-23-2013 02:07 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Orijinalse aldığın cd keyi yazacaksın "serial"a, neden internetten rastgele yazıyorsun ?
kardeşim steamdan indiriyorsun farcry 3'ü(ben öyle yaptım)
o steamden alırsan. Ben aldığımda steamde yoktu. Uplay'e ekleniyordu anca. O da online keyle olmuyor işte. Steamden alırsan, steamden indirebiliyorsun. Yoksa online key aldığında steam kabul etmiyor onu.