Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pes 2013 Online Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
kayıt oldum ama Otp kodu istiyor otp kodunu gorsellerden yazdım oradaki bir kaç kodu denedim kabul etti ama sertifika hatası alıyorum bi yardım edin oynayan varsa..
Orijinal mi ?
Evet Otp kodu nasıl halledebilrim
Orijinalse aldığın cd keyi yazacaksın "serial"a, neden internetten rastgele yazıyorsun ?

Ya da en olmadı oyunu aldığın yere danış. Ben mesela FarCry3ü leveltr den aldım Online key. key aktivasyon yok Ubisoftta. 4 ay konuştum adamlarla iade eto yunu olmaz dediler. Leveltr ile konuştum adamlar böyle böyle diyor dedim, 15 dakika içinde sorunumu çözdüler.
(02-23-2013 02:07 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Orijinalse aldığın cd keyi yazacaksın "serial"a, neden internetten rastgele yazıyorsun ?

Ya da en olmadı oyunu aldığın yere danış. Ben mesela FarCry3ü leveltr den aldım Online key. key aktivasyon yok Ubisoftta. 4 ay konuştum adamlarla iade eto yunu olmaz dediler. Leveltr ile konuştum adamlar böyle böyle diyor dedim, 15 dakika içinde sorunumu çözdüler.

kardeşim steamdan indiriyorsun farcry 3'ü Sad (ben öyle yaptım)
(02-23-2013 02:28 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(02-23-2013 02:07 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Orijinalse aldığın cd keyi yazacaksın "serial"a, neden internetten rastgele yazıyorsun ?

o steamden alırsan. Ben aldığımda steamde yoktu. Uplay'e ekleniyordu anca. O da online keyle olmuyor işte. Steamden alırsan, steamden indirebiliyorsun. Yoksa online key aldığında steam kabul etmiyor onu.
Cd keyi yazıyorum dvddki ama yanlıs konamı kimliği diyor
(02-23-2013 03:10 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(02-23-2013 02:28 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]

o steamden alırsan. Ben aldığımda steamde yoktu. Uplay'e ekleniyordu anca. O da online keyle olmuyor işte. Steamden alırsan, steamden indirebiliyorsun. Yoksa online key aldığında steam kabul etmiyor onu.

bende key aldım ama demek ki sen daha önce aldığından ötürüdür
Referans Adresler