Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 3 lise öğrencisi tramvay altında kaldı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 10098647.jpg]

İstanbul Merter'de, Bahçelievler Kemal Hasoğlu Lisesi öğrencisi, ikisi kız 3 öğrenci, okul çıkışında karşıdan karşıya geçerken, Bağcılar-Zeytinburnu seferini yapan tramvayın altında kaldılar.

25 metre sürüklenen ve üçü de ağır yaralanan öğrenciler çevreden gelen ambulanslarla İstanbul Hizmet, Bakırköy ve Bağcılar Devlet Hastanelerine kaldırıldılar. Öğrencilerden birinin adının İrem Dinçsoy olduğu belirlenirken diğer iki öğrencinin isimleri henüz belirlenemedi. Kaza sonrasında görgü tanıkları ilk belirlemelere göre, öğrencilerin dikkatsizce tramvay yolu üzerinden geçtiğini öne sürdüler.

-Ordan bi' kız öğrenciyi tanıyorum. Çok üzüldüm cidden.

Allah acil şifalar versin.
bizim burası her zaman bindiğim metro Ss.gif

merter media marketin önünde olmuş olay çok üzüldüm Ss.gif geçmiş olsun
Geçmiş Olsun Her Zaman Dikkatli Olmak Lazım Kaldırımda Bile Dikkatli Olman Lazım Sad
Tramvay dediğin en fazla 6 km hızla gitmiyor mu?
Nasıl altında kalmayı becermişler hayret...
(03-11-2010 08:18 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Tramvay dediğin en fazla 6 km hızla gitmiyor mu?
Nasıl altında kalmayı becermişler hayret...

aynen Ss.gif
(03-11-2010 08:06 PM)kenangunay Yazılan: [ -> ]bizim burası her zaman bindiğim metro Ss.gif

merter media marketin önünde olmuş olay çok üzüldüm Ss.gif geçmiş olsun

Ben 1 saat önce ordaydım. Çok üzüldüm cidden. Ss.gif
Allah acil şifa versin diyim başka bişi elimden gelmez ...
Benimde arkadaşımın arkadaşıymış Sad Hatta olayı görmüş korkunç birşey..
(03-11-2010 08:49 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]Benimde arkadaşımın arkadaşıymış Sad Hatta olayı görmüş korkunç birşey..

Benimde eski kız arkadaşım olayı görmüş, baya etkisinde kalmış.
(03-11-2010 08:50 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]
(03-11-2010 08:49 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]Benimde arkadaşımın arkadaşıymış Sad Hatta olayı görmüş korkunç birşey..

Benimde eski kız arkadaşım olayı görmüş, baya etkisinde kalmış.

Evet allah yardımcıları olsun çok korkunç birşey düşünmek bile istemiyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler