Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MineCraft Hamachi Server
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Çok konu açıyorum özür dilerim.Ama bu gerekli.3 arkadaş 5 saat minecraft oynadık köpek evcilleştirdik yer altına çok güzel yer yaptık odalar itemler camlar fırınlar bayağı ilerledik.Bunlar giderse kötü olucak.Hamachi ile bağlandık.Yaptıklarımızın gitmemesi için ne yapmalıyız ? Yada yaptıklarımızın gitmediği bir server nasıl açarız ?

Teşekkürler...
Yaptiklariniz gitmezki serverin sahibi arkadas serveri resetlemezse o hic gitmez
Şöyle Bİr Durum var Servere res atmasanda bişe olmuyor ee öldügün zaman tekrar evınden dogmak ıstıyorsan yatak yap yat spawn yerin orası olur oldugun zaman evınden başlarsın
Şimdi ben anlamadım.İnterneti kapatıp açsak,ip değişse server terk olmazmı Smile
(02-22-2013 08:16 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Şimdi ben anlamadım.İnterneti kapatıp açsak,ip değişse server terk olmazmı Smile

hayır. Server dosyalarını silmediğiniz sürece bozulmaz. Ayrıca "interneti kapatıp açmakla" da IP değişmez öyle kolay kolay, yoksa ben internetten dünyayı dolandırır modemin fişini çıkarır takar iz bırakmadan hayatıma devam ederdim Big Grin
Referans Adresler